България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Детски футболен турнир Национал

Прочитания: 743
19.04.2013 14:04 от Sportuvai.bg

Здравейте драги спортуващи, и техни мили родители!

 

Имаме изключително голямото удоволствие да ви представим Детския футболен турнир организиран от ДЮФК "Национал", които се провежда с медийната подкрепа на Sportuvai.bg.

 

На специалната страница, създадена за турнира, ще поместваме новини, снимки и актуални резултати от мачовете в надпреварата. Също така там ще можете да участвате и във специалната ни игра, наградите от която са 4 семейни уикенда в четири звезден, семеен хотел "3 Планини”. Условията на играта можете да прочетете тук. Не забравяйте да потърсите нашето пано в предверието на залата, където ще ви обясним условията на играта. Ние ще сме там на 27-28/04, 11-12/05 и 18-19/05.

 

Деветото под ред издание на турнира ще се проведе в многофункционалната зала на НСА и ще продължи от 20 април до 19 май. В него ще вземат участие младите футболисти от детските градини и училищата, които се подготвят целогодишно в клуба. Турнирът е едно изключително събитие, вълнуващо през цялата учебна година децата и техните близки и роднини и е един прекрасен финал за всички положени усилия през годината.

 

Целта на турнира е да бъде празник за децата и техните родители и да ги провокира и амбицира за системни занимания със спорт. Участниците ще се докоснат до магията на спортното състезание. От турнира всяко дете си си тръгне изпълнено с емоции, наградено и почувствало се победител.

 

Основна цел на турнира е децата да станат приятели на спорта и в частност на футбола за цял живот. Това от своя страна ще ги предпази от бичовете на съвремието ни - наркомания, пристрастяване към компютри, наднормено тегло и т.н.

 

На турнира проличават и талантите, които ние насочваме към сборните групи по райони към клуба, а след допълнителното им усъвършенстване и към школите на професионалните футболни клубове, където много възпитаници на ДЮФК "Национал" са сред най-добрите.

 

За новини около турнира можете да ни следите и във Фейсбук тук!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!