България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Joma

Адрес: София, ул. "Тодор Каблешков", бл. 208, вх. К
Тел.: 0888 022 439
Email: neologic@abv.bg
Спортове
Обща информация

Фирма “Нео Лоджик” ООД е официален дистрибутор за България на продуктите на “JOMA Sport S.A.” – Испания, една от водещите фирми в световен мащаб за производство на спортна и футболна екипировка.

“JOMA Sport S.A.” е създадена през 1965 г. в Толедо, Испания и към настоящия момент разполага с официални представителства и дистрибутори на всички континенти в повече от 65 държави. Фирмата е официален спонсор и доставчик на екипировка на водещи европейски и световни футболни отбори, както на клубно, така и на национално ниво, сред които личат имената на: Севиля, Хетафе, Расинг Сантандер, Чарлтън Атлетик, Лестър сити, Уотфорд, К.В. Мехелен, Жерминал Беершот, ОФК Белград, ФК Войводина, ФК Унирея, ФК Маями, ФК Данубио, както и на националните отбори на Коста Рика, Хондурас, Никарагуа, националния отбор по футзал на Чехия, националния отбор по футзал на Уругвай и много други.

Рекламни лица на “JOMA” са голмайсторът на Севиля Фреди Кануте и вратарят на Ливърпул Пепе Рейна.

“JOMA” е лидер в дизайна и производството на екипировка за футзал. Моделът “Top Flex” е смятан от специалисти и спортисти за най-добрата обувка за indoor футбол /футзал/ произвеждана някога. Продуктите на “JOMA” се отличават с модерен и стилен дизайн и високо качество на материалите и производството.

„JOMA Sport S.A.” е официален доставчик на спортна екипировка на Испанската федерация по лека атлетика и ще бъде представена и на Олимпийските игри през 2012 г.

„JOMA Sport S.A.” е спонсор и на част от звездите на испанския тенис Фелисиано Лопес и Хуан Карлос Фереро.

Всички магазини за
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!