България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Corporide (онлайн)

Адрес: София, Офис - София, ул. "Цанко Церковски" 11
Тел.: 0899/ 948 181
Email: info@corporide.com
Обща информация

 

CORPORIDE се намира в сърцето на София и от пролетта на 2003-та предлага всичко, свързано със скейт и сноуборд. От кецове и дрехи, подходящи за всички, до про-екипи и протектори, и от скейт и сноу дъски, до всякакъв възможен хардуеър за тези спортове.

В момента при нас ще откриете продукти на следните марки: Volcom, Etnies, Circa, 'eS, Emerica, Altamont, Dakine, Vans, Zero, Cliche, Baker, Creme, Blind, Speed Demons, Mystery, Darkstar, $lave, Virus, Fly, Film, Baker, Venture, Destructo, Speed Demons, Tensor, ThirtyTwo, Drake, Ahbury, Burton, Electric, Dragon, Bataleon, 5150, Grenade, Nixon, Demon, Smith, R.E.D., Flow, Ride, Drake, Skull Candy, Nikwax, Lush, TechDeck и други.

Адресът на магазина е ул. Хан Аспарух 53, в непосредствена близост до НДК и Френската гимназия в София. Не пропускайте да поседнете в чил зоната, да послушате музика и да погледате филми и списания. За почитателите на фингърборда има цял мини парк, а тези които предпочитат истинския скейт, могат да получат помощ в специализираната за това работилница на долния етаж на магазина.

Corporide отдавна е част от цялата скейт, сноу и музикална сцена в България. Освен че спонсорира отбор и стои зад организацията на редица състезания, магазинът същевременно подкрепя и широк кръг от ъндърграунд събития и изпълнители.Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!