България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

6 стъпки за по-щастлив живот

Прочитания: 496
11.08.2014 14:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: БТА/Xinhua

Щастието е основната цел на повечето хора. Щастливия живот ще ви помогне да намалите стреса и да увеличите дължината на живота си. Ето 7 съвета да направите живота си по-щастлив.

Първо изберете да бъдете щастливи, а след това мислете как да станете щастливи. Животът е прекален къс за да го изпълваме с негативни мисли. За това мислете положително и решете да сте щастливи. След това помислете какво да промените, за да станете по-щастливи.

Променете парадигмата успехът носи щастие. Напротив, щастието се крие в малките неща. Не всичко е пари, можете да сте щастливи и без да сте президент на голяма корпорация и да вземате 4-цифрена заплата. Щастието се крие в малките неща, тези, които ще ви променят и ще ви помогнат да загърбите стреса и проблемите.

Обградете се с позитивни хора. Позитивно мислещите хора ще ви заразят и ще започнете да мислите като тях. Общуването с тях ще ви покаже, че трябва да загърбите проблемите си и да започнете да мислите позитивно и по този начин ще сте по-щастливи.

Живейте за момента. Изживейте мига, а не мислете за бъдещето. Много хора са на почивка, но продължават да си мислят за работа и по този начин не могат да се отпуснат. Или по време на празниците си мислят за това, какво трябва да свършат като се върнат на работа. Не правете тези грешки, живейте за мига.

Тренирайте. Тренировките ще ви помогнат да се чувствате по-добре и ще намалят вашия стрес. Намаляването на стреса ще ви помогне да се чувствате по-добре и по-щастливи.

Помагайте на другите. Ние всички сме еднакви и трябва да си помагане при проблеми. Можете да отделите малко време и да помогнете на съседите си да почистят или да се пренесат. Също така можете да помогнете на хората при бедствия.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: news.health.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване