България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 начина да следиш фитнес напредъка си

Прочитания: 489
25.01.2017 11:01 по статията работи: Александра Цанкова

Ако се чудите има ли смисъл от всички тези упражнения - е, разберете

За да се уверите, че всички часове, прекарани във фитнеса, си струват усилията, ето няколко начина да го направите.

 

Кантар

 

Започваме с едно от най-омразните приспособления за хора, които искат да влязат във форма. Колкото и да е неприятен, той точно ви показва има ли ефект от вашата фитнес програма, или няма. За това използвайте го редовно, за да можете да прецените дали тренировките ви си заслужават усилията, или е време да прибегнете до нещо друго. Не забравяйте обаче, че положителният ефект изисква време. 

 

Измерване на % мазнини в тялото

 

Този метод ще ви даде ясна картина за състоянието на тялото ви и ще покаже дали фитнесът върши добре работата си. Измерването на мазнини дава и конкретна информация върху коя част от тялото трябва да се поработи. 

 

Как ти стоят старите дрехи

Жените са добре запознати с този начин за регистриране на промени на тялото. А и дрехите никога не лъжат - ако дънките ви падат, значи със сигурност сте свалили някой друг килограм. Разбира се не трябва да забравяме и негативните последици - предстои ви подновяване на целия гардероб!

 

Чуждо мнение

 

Освен дрехите и очите никога не лъжат. Но не вашите, а тези на околните. Вие доста често може да се заблудите и да нямате реална преценка за самите себе си. за това допитайте се до познат, който сте сигурни, че ще ви каже истината. 

 

Снимки

 

Огледалото в повечето случаи ни изкарва не такива, каквито искаме да се видим. Решението е: снимайте се! Така ще добиете реална представа за себе си, а всички стискаме палци да останете доволни от видяното.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Flowin Bulgaria |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване