България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 разголени факта за тренировките без бельо

Прочитания: 402
27.02.2014 15:02 по статията работи: Александра Цанкова

Да се събличаме ли, да не се ли събличаме?

Източник: Thinkstock/Guliver

Да носим или да не носим бельо по време на тренировка? Или по-точно: имат ли място долните гащи под черния, впит клин?  Да, знаем, че тази дилема е въпрос на личен избор, но щом си говорим за тренировки ще посмеем да се намесим и да споделим мнението си.Ние сме "За" бельото по време на усилена физическа дейност! И преди да сте си помисли, че сме консервативни дъртаци (каквито, уверяваме ви, не сме), бързаме да се защитим със следните железни доводи:

 1. Бельото ви прави по-защитени от наранявания. Да, знаем че железните гащи излязоха от мода преди векове, но бъдете сигурни, че това нищо и никакво парче плат всъщност си има своите заслуги да стои по цял ден на дупето ни.

 

 

2. Бактериите обичат влажни, тъмни и топли места. Дами, май усещате накъде бием. Липсата на какъвто и да е вид плат под спортния ни екип им дава вход свободен до доста ценни зони. Сложете фейс контрол! И то не какъвто и да е.3. Изстреляйте прашките далеч. Дори не си помисляйте да тренирате с прашки. Първо - този вид бельо не предпазва по никакъв начин, второ - адски неудобни са за изпълнението на много упражнения. За да не си навлечете допълнителни проблеми там долу, обувайте ги по предназначение - в спалнята. Там няма да останат за дълго върху вас, така че ние сме спокойни за здравето ви.4. Забравете сатена и дантелите. Много са секси, не спорим, но във фитнеса това няма никакво значение. Важното в случая е, че тези материи не позволяват на кожата ви да диша и се изпотявате по-бързо. Защо да си го причинявате?5. Баба знае най-добре! Ако изчерпахме идеите ви за видове долно бельо, можете да се посъветвате с баба си за най-удобните гащи на света. Нейните съвети обикновено са най-подходящите за тренировка и най-неподходящите за съблазняване на отсрещния пол, но нас в момента ни вълнува първото. Така че - баба е човекът!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване