България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

4 храни, които повишават мъжкото либидо

Прочитания: 1089
17.08.2017 10:08 по статията работи: Sportuvai.bg

За добро представляне в спалнята

Представянето в спалнята може да зависи от различни фактори, някои от които вероятно не биха ни хрумнали. Според специалисти в областта на храненето това, което ядат мъжете, може да се отрази на сексуалния им живот. Те твърдят, че малките промени в хранителния режим могат да подхранят и либидото.

Кои са "магическите храни", които действат като афродизиак?

1. Черен шоколад

Черният шоколад увеличава нивата на серотонина и допамина в мозъка, което повишава чувството за щастие и след това подпомага за правилната настройка. Шоколадът съдържа и фенилетиламин – вещество, което се формира, когато сме влюбени.

Като се има предвид, че ллошото настроение и стресът могат да бъдат тясно свързани с пониженото либидо, консумацията на няколко парчета черен шоколад дневно е добър начин за възпламеняване на страстта.

2. Ядки

Ядките повишават енергията, а заедно с нея и желанието за секс. Бадемите, бразилските орехи, орехите и фъстъците осигуряват необходимото за здравословното образуване на хормони при мъжете. 

3. Чесън

Консумацията на чесън съдържа високи нива на алицин и увеличава притока на кръв, който може да помогне на мъжете с еректилна дисфункция.

4. Броколи и целина

Тези зеленчуци определено могат да бъдат полезни, когато става дума за активност в спалнята. Те помагат за премахване на излишния естроген и увеличават нивата на тестостерона. В целината например може да се открие андростерон – хормон без мирис, който се отделя чрез мъжката пот и действа възбуждащо на жените.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване