България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

4 спортни места, на които да се ожените

Прочитания: 226
07.02.2014 14:02 по статията работи: Александра Цанкова

За хора, изгарящи от желание да кажат "Да"

Източник: Thinkstock/Guliver

Животът е такъв - съществуваш си мирно и спокойно, докато изведнъж не решиш да се бракосъчетаеш. Бумащината покрай сватбите е тежка история и това го знае всеки, решил да каже "Да" на половинката си. Е, ние трудности не харесваме, правила - също, така че решихме да кажем "Не" на ритуалната зала и да се хванем за нещото, в което врим и кипим - спорта.

 

Ако някога човек от екипа на Sportuvai.bg реши да се врече във вечна вярност на някого, знайте, че ще го направи по възможно най-изумителния начин. И тъй като не сме скръндзи, веднага ви споделяме идеите си в тази посока. Ако ни питате за място, списъкът ни съдържа следните локации:

 

Футболно игрище


Ау, че готино! Може да събере близо 40 000 гости, така че това предложение е за хора с много приятели! Поправка: с адски много приятели! Ако развихрим още малко въображение, чуваме "We Are The Champions", вместо сватбения марш. Вие, разбира се, може да се спрете на някоя друга от песните, увековечени с незагасваща, спортна слава, която ви лежи с най-голяма тежест на сърце.

 

Със сигурност разполагате и с огромен терен за парти след тържествената церемония и оставяме подробностите по отношение на него да си ги измислите сами, защото ние имаме да обикаляме още места. Следващата ни спирка е...

 

 

Баскетболна/волейболна залаГостите ви ще са по-малко, но от сърце. Музиката пак е по ваше желание, може да имате мажоретки вместо шаферки и да ви венчае спортен съдия! Ще се радвате на мексикански вълни във ваша чест и ще видите надпис "Just Мarried" на електронното табло! Първата ви целувка, след като сте се врекли във вечна вярност, ще бъде показана пак там.

 

Горчиво!

 

 

1186139

 

 

Ски писта


Ако сте от по-малката част от човечеството, които избират зимата за сватбения си сезон, качвайте се на планината и кажете "Да" сред природа, чист въздух и божествена красота. Ако страдате от недостиг на гости, направете си снежни човеци! : )

 

 

На плажа

 

Това са го правили много хора, но не бързайте да се отричате от креативността ни. Не си говорим за нищо помпозно, даже ви съветваме да замените големите, пищни рокли със сладка лятна рокличка, а високите обувки - с кецове! Събирате най-верните си приятели, давате им по една бира в ръка и правите удоволствието им пълно, докато ви гледат как се гмуркате в дълбоките води на съвместния живот, чак докато смъртта не ви отърве от него. После правите по една обиколка на плажа, да изгорите калориите, палите си огън и танцувате цяла нощ под звездите.

 

Издаваме ви, че точно тук и така ще настоява да каже "Да" един от редакторите в Sportuvai.bg, ако някога някой се излъже да му предложи брак. ;) Наздраве!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване