България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Аз мога! Да танцувам

Прочитания: 415
13.11.2016 12:11 по статията работи: Sportuvai.bg

Аз мога! Да танцувам

Убедих ли ви вече? Танците са абсолютно възможна мисия. За да им се посветите, са ви нужни най-вече солидна доза желание и практика. Факт.

В случай, че все още се колебаете да стъпите на дансинга обаче, нека ви дам още няколко съвета, които ще ви направят още по-сигурни в танцувалните приключения:

Открийте вашия ритъм

Твърдите, че не се ограничавате в музикалните си предпочитания и, че слушате всичко – рок, хаус, хип-хоп. Това е чудесно, но...

Особено важно е да намерите онази музика, която минава директно през сърцето ви, ако ме разбирате какво искам да кажа. Тази, на която тялото просто няма сили да устои. Така, всеки път, когато я чувате, тя ще провокира във вас огромно желание да ѝ се отдадете... 

Продължавайте уроците вкъщи

Домашният дансинг има едно основно предимство – изцяло ваш си е :) Така че бих ви посъветвала да го използвате редовно, без да се колебаете. Другото хубаво нещо е, че тук никой не ви гледа, което би трябвало да ви позволи да се отпускате максимално. Всеки път си измисляйте различна хореография, експериментирайте с научаването на нови движения. И, обещавам, много скоро ще може да се наречете професионалисти. 

Практикувайте извън дома

Все пак, при всяка добра възможност, танцувайте и сред хора - в дискотеката или в клуба.

Защото там винаги може да научите нов танц или интересна стъпка, както и да демонстрирате вече усвоените умения. Освен това, споделената танцова сесия е много по-забавна и интересна, не се съмнявайте.

Не на последно място – забавлявайте се! Не превръщайте танците в напрегнато състезание или в основен начин за изява. Ползвайте ги преди всичко като чудесно средство за раздвижване. 

Бонусът е, че те са перфектна антистрес терапия, от където и да ги погледнете.

Е, искрено ви желая напредък в танцуването и безброй парти емоции =)  

 

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване