България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Да свалим бързо коремчето

Прочитания: 397
20.09.2016 12:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Да свалим бързо коремчето

Отново е време за тренировка. Този път ще сваляме корема. Както знаете това е трудно занимание, защото ви трябва необходимият микс от правилни упражнения, кардио упражнения и правилно хранене. Сега ще ви представя една тренировка, която можете да правите сутринта веднага след като се събудите, 3 пъти в седмицата. 

Загрейте или с 10 минути леко бягане, а ако не ви се излиза в дъжда, можете да скачате на въже за 10 минути. По този начин ще направите необходимото кардио за изгаряне на коремните мазнини. 

Сега е време и за самите упражнения. 

- Легнете по гръб и застанете както е показано на снимката в ляво, след това си изпънете краката както е показано на снимката в дясно. Направете това упражнение 3 серии по 12 повторения с почивка не повече от 30 секунди. 
1398388
- Както сте легнали по гръб дръжте краката си във въздуха и се приближавайте към единия, както е показано на снимката. Направете 3 серии по 12 повторения през 30 секунди почивка. 
1398386
- Завъртане. Седнете на земята и започнете да въртите торс си както е показано на снимката. Отново направете 3 серии по 12 повторения, през 30 секунди, като 1 повторение е завъртането на 2 страни. 
1398387
- Дъска. Направете това популярно упражнение в продължение на 60 секунди, 2 или 3 пъти. 

След като направите тези упражнения е време за закуска. Трябва да е нещо енергийно, без да предизвиква напълняване. Може да е плодове и зеленчуци, мюсли, овесени каши, варени яйца или други храни, от които не ви се подува стомаха. С тази програма само след 2 или 3 седмици ще видите бързо, че има промяна.

 

 

 


Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване