България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

От отпуснат корем до плочки за 30 дни. Възможно е!

Прочитания: 626
30.08.2017 12:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Инженер разказа как е свалил 4 кг за 30 дни и е влязъл във форма

Инженерът по автоматизация Любомир Костов успя за 30 дни да преобрази своето тяло и да превърне отпуснатия корем в плочки. В "България сутрин" той подчерта, че не е невъзможно за 30 дни да свалиш 4 кг., като самият той пада от 89 на 85.

"Винаги съм спортувал активно. Мускулатурата ми има памет, която лесно се възстановява", отбеляза Любомир като за начало.

"Направил съм си много добър план, защото периодът е много кратък. Бях провокиран от това, че винаги съм тренирал, но резултатите ми не са били каквито искам да бъдат", обясни гостът на Bulgaria ON AIR и подчерта, че е много важно да имаш точно определена цел. По този начин той се решава да приеме 30-дневното предизвикателство, което нашумя това лято.

Любомир Костов добави, че преди всичко се изгражда хранителен режим, като за него е най-ефективен въглехидратно-мазнинният цикъл. По думите му забързаното ежедневие е само оправдание, а храната е много важна и се отразява сериозно.

"Режимът включва 6-7 хранения на ден, аз не гладувам. Понеделник ям храни с по-високо съдържание на въглехидрати. Лека-полека започвам да намалявам въглехидратите и да вдигам мазнините. В началото на седмицата ям пилешко, в края ям телешко", даде пример Любомир.

Той се стреми да консумира около 10 базови храни, които включват млечни продукти, овес, ориз, картофи, месо...

"30-дневното предизвикателство е доста стресиращо за организма. Не съветвам хората продължително време да правят високобелтъчни диети", завърши Любомир и демонстрира в студиото 3 ефективни упражнения.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване