България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Жена свали 45 килограма за 18 месеца

Прочитания: 285
21.08.2014 10:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: fishki.net

Сара Еванс решава да започне дългата борба с наднорменото тегло по време на уикенд със семейството по случай 30-годишния й рожден ден. Тя се заканва, че следващата година на рождения й ден ще се чувства по-добре. В началото на това начинание тя е тежала почти 100 килограма. Според нея основното нещо, което я е накарало да започне тази битка е това, че не иска да изглежда толкова отпусната и иска да има стегнато тяло.

В началото тя започнала с дълго ходене, а след това постепенно започнала да бяга. Тя била окуражена от бързия прогрес. Тя е постигнала всичко благодарение на бягането. Още повече - 1 година след като започна тази борба, Сара се включи в състезанието "бягай или умри" в Шевъртон.

След като свалила 45 килограма и е добила мечтаното тяло, Сара добила самочувствие и си сменила целия гардероб. От широки дрехи тя премина на тесни и прилепнали. Сега след като е добила мечтаното тяло и е променила начина си на хранене и живот, тя продължава да бяга. По нейните думи тя се влюбила в бягането и не може да спре да тича.    

 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: CNN
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване