България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Видео: Зумба с Емо и Марина

Прочитания: 2287  5
08.04.2013 18:04 по статията работи: Боян Кърпачев

Те са свежи, забавни и правят едни от най-яките уроци по зумба в София!

Визитка
|
4.5
Още по темата
 8  6

Няма да крия, към Марина имаме малко по-специално отношение. В продължение на няколко месеца тя стоически търпя чувството ни за хумор, включи се в шегите и закачките, и въпреки опитите ни да я провалим, тя успя да напише десетки хубави статии за знайни и незнайни спортове. Сподели ни за пропътувани пътеки и ни запозна с други, не по-малко интересни от нея самата, хора. Няма как и вие да сбъркате стила й на писане, често сте оставали с усмивка на лицето след прочитане на статия, подписана от Марина Митева.

 

И тъй като всичко правеше от сърце и от първо лице единствено число, решихме да я представим в ролята й на инструктор по зумба също от първо лице единствено число.

 

873641

Който не е преживял миналия четвъртък, той не знае що е то мрачно, депресиращо и като цяло неприятно време. Точно в този ден имахме уговорка да посетим часа по Зумба, който води Марина заедно с (шшшт, не казвайте на никого, нейната половинка) Емо. 

 

И точно в този сив и мрачен ден, прекрачвайки прага на СК Актив-спорт на Националния стадион "Васил Левски" бяхме взривени от пъстротата на танците в курса по зумба на Емо и Марина. Само за информация, те имат часове от 17:00 всеки вторник и четвъртък.

 

И от цялото си сърце ви препоръчваме да опитате от тяхната зумба. Ние от опит вече установихме, че нявсякъде е различно. При тях със сигурност е изключително забавно, свежо, уютно и ефективно. Ефективно, защото танците им хич не са лека и са измислени така, че хем да не ви доскучее, хем да изгорите максимум калории.

 

Направо ви предлагаме да видите как минава шоуто при тях...

 

 

A после:

873636

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване