България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Фитнес център "Джимбо 1"

Прегледан 1215 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Бургас, Бургас, ул. “И.Макариополски” №7 (до бившия Икономически Техникум)
Тел.: -
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Фитнес | Аеробика
Обща информация

Фитнес център "Джимбо 1" се намира до бившия Икономически Техникум. Центърът е просторен, състои се от зала за тренировки, зала за аеробика с боксова круша, фоайе с бар. Оборудването е разнообразно и качествено, като има уреди за всички мускулни групи, богат асортимент от тежести и дъмбели.

Работно време: Понеделник – Събота 07:00 до 21:00. Неделя от 09:00 до 20:00

Залата е много просторна, състои се от зала за тренировки, зала за аеробика където има и боксова круша, фоайе със бар. Самата зала за тренировки се проветрява добре(една от стените е изцяло в прозорци) и е добре осветена през деня. 


Оборудвана е с уреди на Oxide - 2 велоаргометъра, 2 степера, 2 пътечки, калф машина, машина за коремни преси, машина за лег преси, пек-дек, долен скрипец, две пейки за коремни преси(наклонена и хоризонтална), кросовър машина, 4 лежанки(2 за лег, 1 за полулег и 1 за доленлег), уред за раменни преси, вертикален скрипец, машина за трицепс/бицепс, пейка за скатово разгъване, смит машина(лег,полулег,раменни преси,клек), пейка за хиперекстензии, катерушка за кофички-набирания-свиване на крака от вис, машина за бедрено сгъване, машина за бедрено разгъване. Богат асортимент от тежести и дъмбели. Качеството на уредите е много добро.

Фитнес центъра разполага със сауна, солариум и масажисти. Всяка съблекалня е оборудвана със душове и метални шкафчета. Във основната зала има мини-сейфчета за телефони и други ценности който носите със себе си.

Натовареност на залата: сутрин изключително спокойно, около обяд леко увеличение на посещаемоста, вечер като всяка зала.

Цени


Цени: единично посещение - 5лв.; карта за 16 тренировки - 55лв.

Екстри
Съблекалня с баня
Масажи
Солариум
Сауна
Бар
Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Спортен център "Аякс"  5 |
Спортна зала "Стимул"  6 |
3.5
Фитнес център "Витал Спорт"  2 |
|
5
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!