България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Активни в офиса

Прочитания: 822 1
26.12.2016 10:12 по статията работи: Sportuvai.bg

Всяко едно движение е полезно за нашето тяло

Не всеки от нас може да отдели време за една ефективна тренировка. А и отделеното време не винаги е основният фактор. Да не забравяме, че от значение са и хранителните ни навици, здравословното ни състояние, възрастта и начинът на живот.


Но нека си признаем, че има дни, в които и най-запалените не успяват да отделят време за тренировка, поради една или друга причина. Има и хора, които пестят от спортен дух и активно поведение, но имат желанието да се чувстват добре и да изглеждат добре. Затова нашите приятели от fitwell.bg  дават предложение подходящо за всички – микротренировките.

 

Макар и името им да звучи малко претенциозно, идеята на микротренировките е да се опитвате да използвате тялото си възможно най-активно във всеки удобен за това момент. В случая това може да ви постави пред избора на по-различен подход към офисното обзавеждане, към използване на стълбите, към това да ставате по-често от работното място, повече разходки пеша или пък с велосипеда. Всяка подобна активност се брои, особено ако ви доставя и удоволствие.

Не трябва да забравяме обаче, че също както и при останалите неща от живота, резултатите няма да се случат за един ден, но последователното и редовно практикуване на микротренировките ще ви помогнат да започнете по-сруктурирана и организирана форма на трениране.

Коментари
Най-нови
Най-стари
1
Божидар Христов18.05.2012 11:05:01
:)
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване