България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Танцова школа "Всички стъпки"

Прегледан 820 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Ямбол, Ямбол, ул."Янко Сакъзов" 8
Тел.: 046/64 75 20, 0889 453 450, 0892 358 126
Email: all_steps@abv.bg
Подходящо за деца на възраст от 7-12, 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
5
Спортове
Спортни танци | Народни танци | Танци
Обща информация

Танцова школа “All Steps – Всички стъпки” гр. Ямбол е създадена на 1 октомври 2008г. В школата се изучават спортни и български народни танци с професионалните педагози и хореографи : Лилия Мъхчиева, Антон Мъхчиев, Емил Петков и Десислава Неделчева.

В Школата танцуват деца от всички възрастови групи , чиито брой надвишава 200 деца.

Съществуват и групи за любители на автентичните български хора и групи за любители по спортни танци, чиито брой надвишава 200 души. Броят на желаещите да танцуват в „ All Steps“ се увеличава с всяка изминала година.

Една от основните цели на Танцова школа “All Steps – Всички стъпки” е популяризирането на всички видове танци и подпомагането на тяхното развитие на територията на региона и в Р. България, чрез участие и организиране на детски , младежки и други програми за развитие на танците, с цел утвърждаване на техните образователни, културни и хуманистични цели. Нарастването на броя на занимаващите се с танци във всичките му разновидности и създаване на условия за изява на местно, национално и международно ниво сред всички възрастови групи също е една от приоритетните цели.

Локация на картата
Съобщи за неточност
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!