България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Комплекс "Малееви"

Прегледан 3375 пъти
Добавен в любими от 1 спортуващ
Адрес: София, гр. София, бул. Никола Вапцаров 57
Тел.: (02) 962 22 88
Email: info@maleevaclub.com
Условия за хора с увреждания: НЕ
4.75
Спортове
Тенис | Скуош | Бокс | Кик-бокс | Тае-бо | Йога | Народни танци | Фитнес
Обща информация

Клубът е разположен на площ от 14 декара. Самата сграда е 2 905 кв.м.

 

Най-голямото достойнство на Клуба е специализираната тенис зала, произведена и доставена в България от световния лидер в тенис съоръженията - люксембургската фирма Astron. Залата предлага четири корта, покрити със специална настилка - гранулат.

 

Комплексът предоставя на клиентите си и шест открити корта с червена настилка (шамот). Големият брой открити и закрити кортове дават възможност на любителите на тениса да играят целогодишно. Три от откритите кортове позволяват игра вечер на осветление, подобно на това на US Open.

 

Кортовете са проектирани с възможност за провеждане на международни състезания. Два от откритите корта разполагат с постоянни трибуни за публика, предвидена е възможност за изграждане на временни трибуни. В залата също е възможно изграждането на временни трибуни. Предвиден е и отделен вход за публика.

 

В Тенис клуба не са забравени и любителите на скуоша, които имат на разположение зала, изградена с три игрални специализирани панела (един челен и два странични), производство на австрийската фирма McWill. Залата е оборудвана със задна стена от стъкло, която позволява на гостите на Клуба да гледат мачовете от редовните вътрешни турнири на Клуба от трибуни. Те са застлани с мокет и възглавници на българска модна къща Capasca.

 

Просторната фитнес зала на Клуба е разположена на 400 кв. м. и е оборудвана с най-модерните уреди на американската компания Cybex. Четири пътеки за тичане, арк-трейнър и три колела задоволяват все по-големия интерес към аеробните тренировки.

 

В клуб "Малееви" бойните изкуства са застъпени с бокс, кикбокс и капоейра. В специалната спортна зала, на голяма популярност се радват и заниманията по йога, тае-бо, аеробика и бели денс.

 

Комплексът разполага със SPA център, който гарантира идеална релаксация след физическите натоварвания. Оборудван е със сауна, джакузи, парна баня и предлага възстановяващи масажи.

 

Дори малките деца имат своето място в Клуба с игрална площадка. В голямото фоайе на сградата са разположени ресторант и лоби бар от веригата „Ла Капанина".

 

По пътя към просторните и чисти съблекални ви посреща специализиран спортен магазин, зареждан от най-добрите спортни марки. Тук можете да оставите тенис ракетата си за наплитане, да получите професионален съвет при закупуване на професионална екипировка.

 

На територията на клуба работи реномиран фризьорски и козметичен салон "Хидра".

 

Работно време: всеки ден от 7 до 22 ч.

Екстри
Бар
Кафене
Ресторант
Парна баня
Сауна
Спа център
Джакузи
Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Фитнес Флайс - Бизнес Парк  20 |
5
Фитнес Флайс - Красна Поляна  20 |
Фитнес клуб Fit point  4 |
Коментари
Най-нови
Най-стари
3
Ventsislav Ivanov29.04.2012 15:04:29
Страхотно място! Ако искате да учите тенис от професионалисти, не трябва да имате съмнения дали да се запишете тук.
Отговори 0 0
2
Маги Великова27.04.2012 20:04:56
Изглежда прекрасно :)
Отговори 0 0
1
Alexander Makedonski27.04.2012 15:04:48
Страхотно място! Ако искате да учите тенис от професионалисти, не трябва да имате съмнения дали да се запишете тук.
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!