България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Сдружение "Аполон - Роси"

Прегледан 553 пъти
Добави свои снимки
Бъди първият, който ще
добави снимка
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Кюстендил, ул. “Цар Освободител” №19
Тел.: -
Email: ton68@abv.bg
Подходящо за деца на възраст от 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Културизъм | Фитнес
Обща информация

Спортен клуб по фитнес и културизъм "Аполон-Роси" Кюстендил е създаден през 1992 год. и успешно развива състезателна дейност вече повече от петнадесет години.

Възпитаници  на клуба са печелили множество медали и са се класирали на призови места в състезания по културизъм и фитнес, провеждани на територията на страната.

Клубът разполага с тренировъчна база, намираща се в спортен комплекс "Осогово", на главната улица "Цар Освободител" в гр. Кюстендил. Фитнес залата е добре оборудвана със съвременни уреди и пособия, създаващи необходимите предпоставки за качествена и пълноценна физическа подготовка на многобройните членове на "Аполон".

Клубът се ръководи от председател инж. Антон Петров Пенков, дългогодишен състезател и дипломиран фитнес инструктор, донесъл няколко медала и отличия за културизма в гр. Кюстендил. Членове на изпълнителния съвет на "Аполон-Роси" също са спортисти с традиции в железния спорт- Владимир Иванов и Лъчезар Панчев.

 Основната цел и идея на спортен клуб "Аполон" е да развива в младите хора и във всички, желаещи да спортуват, един нов начин на живот, свързан със здравословни физически натоварвания и възстановяване, водещи стъпка по стъпка към оформянето на хармонично развита и естетична физика, дисциплина и правилно хранене. Тези фактори оформят подрастващото поколение и създават в него основни морални принципи, свързани с начина им на живот като активни спортисти, отдалечаващи ги от наркотиците, насилието и деградацията. Основният девиз на клуб "Аполон" е "Здрав дух в здраво тяло"!

Всички членове на клуба редовно посещават спортната база в спортен комплекс  "Осогово", която е с работно време от 09.00 до 21.00 часа пред делничните дни, от 10.00 до 16.00 часа в събота и е с почивен ден неделя. Залата разполага с квалифицирани инструктори и персонал, които по всяко време оказват методическа помощ на трениращите посредством изготвянето на тренировъчни и хранителни режими и програми за физическо след тренировъчно възстановяване. Всички желаещи да постъпят в редиците на клуб "Аполон-Роси" и да се занимават активно с фитнес и културизъм могат да посетят базата на клуба в спортният комплекс и да получат членство, като и при необходимото желание и инициатива могат успешно да се превърнат в състезатели.

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Спортен комплекс “Осогово”  2 |
Фитнес център Виталис |
Спортен комплекс ЗОНА СПОРТ  30 |
5
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!