България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Фитнес и спа център - Pulse

Прегледан 3718 пъти
Добавен в любими от 3 спортуващи
Адрес: София, бул. България 132, сградата на Emirates Apart Residence /детелината на околовръстен път/
Тел.: 02/ 428 20 26; 0878 110 879
Email: info@pulsefit.bg
Условия за хора с увреждания: НЕ
3.38
Спортове
Плуване | Фитнес | Йога | Пилатес | Спининг | Бокс | Кик-бокс | Тае-бо | Аеробика | Тенис | Скуош
Обща информация

Разположен на 3 000 кв.м. площ, фитнес залата на Pulse Fitness & Spa предоставя за Вашата силова, кардио или стречинг тренировка, лидерите във фитнес оборудването - Life Fitness и Techno Gym уреди. Специално проектираната вентилация аклиматизира и създава допълнително удобство. Ултрамодерният интериор на залата включва дори най-новата антибактериална настилка, гарантирайки хигиената и комфорта на посетителите. Допълнително удоволствие създава уникалната панорама към планината.

В кардио зоната Вие ще избирате от множеството Life Fitness уреди. Тук ще откриете над 80 съоръжения за Вашата пълноценна тренировка.

С новата Techno Gym зона, разположена на повече от 400 кв.м., нашите клубни членове могат да се възползват от най-добрите и модерни силови тренировки.

Pulse Fitness & Spa разполага с три зали за групови тренировки. Предлагаме Ви голямо разнообразие от занимания за тялото и ума като се набляга на здрaвето, добрия физически тонус и издръжливост.

В часовете за Йога занятия се разглеждат основни асани, дихателни упражнения и движения през динамиката на йогата -за добра физическа форма и дълбока релаксация. Освен Йога за всички можете да участвате в заниманията ни по Йога стречинг и Йогалатес.

Бокс часовете и тренировките се провеждат в новата по-голяма Бокс Зала, където освен за групови тренировки по Бокс, Кик Бокс, MMA и UFC , можете да получите и индивидуални уроци.

Интереса към Спининг мероприятията продължава да нараства. Точно поради тази причина ние увеличихме броя на вечерните часове, за да подсигурим Вашето удобство. Спининг залата е оборудвана с 30 броя последно поколение уреди - BH SPINING BIKES.

Pulse Fitness & Spa Ви предлага още групови занимания: Аеробика, Степ аеробика, Зумба, Пилатес, Комбинирана Гимнастика, Тае-Бо, Fitball, Народни танци, Модерен балет и Body Dance Fit.

 

Екстри
Йонна детоксикация
Бар
Шоков басейн
Протеинов бар
Джакузи
Масажи
Wi-Fi
Сауна
Солариум
Спа център
Парна баня
Паркинг
Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Плувен комплекс "Спартак" 1  20 |
3.83
Комплекс "Малееви" 3  11 |
4.75
Фитнес център "Хамър"  15 |
Фитнес Флайс - Бизнес Парк  20 |
5
Коментари
Най-нови
Най-стари
1
Sotir Kostadinov30.08.2014 14:08:13
Този фитнес не е правен за хора, той е правен от и за чалнати господа от златните мутренски години. И като такъв е унизително да си там, и ще ви кажа защо, само, че се чудя от къде да започна. Хубавото е че уредите са наистина качествени и удобни, почти няма нещо което да липсва. Но хубавите неща свършват до тук. Уредите не са обособени в отделни зони, за да си направиш тренировката нормално, всичко е пръснато навсякъде. И имам предвид НАВСЯКЪДЕ. Съблекалнята е в подземието, рецепцията е в приземния, а уредите са пръснати на два отделни етажа. Разделени са от безброй уреди за кардио (защо по дяволите са толкова много!). С една дума ако искаш да си тренираш една мускулна група трябва да търчиш като мравка насам натам, и да се чудиш защо по дяволите всичко е толкова кретенско тук. Съблекалните, въпреки, че се водят луксозни, са не по малко откачени от всичко останало. Изгнили дървени шкафчета, неадекватна приглушена светлина, странна ниска мивка и две душ кабини! Влязох в едната, смърди на застояла пикня, влизам в другата, смърди още повече. Вратите им са прозрачни всичко е на показ. Персонала от "мениджъри" и рецепционисти е умопомрачителен. Всички са приятно изглеждащи момичета, няма против това, но много ме връхлетя мисълта, че са там по скоро за да обслуьват шефовете си а не клиентите. Така де, толкова са застреляни, че все за нещо трябва да ги бива. Карат те да чакаш 40 минути за нищо, карат се коя ще те запише, лъжат те по детски и въобще се държат като надрусани. Не разбрах дали климатичната инсталация не работи, или проста са решили да са неадекватни и с нея, проста така, за хармония. Едвам се диша вътре, в края на тренировката се чувствах зле. Може би има още неща, но явно съм ги забравил. Понякога човек може да бъде възмутен само в определени граници. Защитна реакция на съзнанието. На кратко, аз лично почнах да получавам тикове на окото. Мисля че който го е направил този фитнес, трябва да му се запие пирон в главата. Бил съм на луксозни места, ходил съм на доста фитнеси, но в такава идиотска перачка на пари не съм попадал. Страх ме е от това място. Ако се уважавате и не сте мазохисти, по добре си отидете при кварталния, при човек който си обича и разбира от работата.
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!