България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Топ 8 на най-дразнещите типове във фитнеса

Прочитания: 404
08.11.2013 11:11 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: Thinkstock/Guliver

Колкото и да сме мотивирани, не винаги успяваме да се абстрахираме от всичко, което ни дразни във фитнес залата. В един момент желанието за промяна и спортната амбиция започват да бледнеят пред досадните индивиди, навъртащи се около нас. Няма как да не ви се е случвало да поразвалите настроението си, защото пичът на съседния уред нарушава хармонията и душевното ви спокойствие. Още по-тъжно е, че нямаме гаранция, че в другия край на залата не дебне малко по-различен, но също така дразнещ индивид, попаднал в своя собствен филм.Тъжно, но не можем да ви спасим от подобно нашествие. Единственото, което можем да направим, е грубо да категоризираме фитнес навлеците, от които да бягате с 300 км/ч.Шумният типНего ще го намерите пред огледалото, съзерцавайки уголемяването на огромните си мускули при всяко ново повдигане на гирата. Дори да сте от непукистите, които не обръщат внимание на подобен вид самовлюбени мъжаги, пак няма да успеете да се абстрахирате максимално от тази личност. Пуфтеното, сумтенето и пъшкането (от онова невъзбуждащото), със сигурност ще подразнят слуха ви.
Кралицата на красотата


Безумно, но факт. Много жени посещават фитнеса във вид далеч по-подходящ за лъскав нощен бар. Защо го правят не можем да коментираме. Знаем само, че това е странно... с елементи на дразнещо.

 

 

1099394

 

 

НудистътАко тялото на въпросния тип е секси, не възразяваме ни най-малко. Обаче по закона на Мърфи голотата, която ни се набива на очи, винаги е от неприятната, ослепяваща ни за момент и караща душата ни да плаче. Още по-трагичното е, че не можем да им възразим по никакъв начин, тъй като разсъблечените хора във фитнеса не би следвало да са странно явление.

 

 

Приказливият типПриятелствата, завързани в залата, са често срещани. Нямаме нищо против тях. Недоволстваме срещу консумацията им точно на това място. Никак не е приятно да ставаш слушател на битовите проблеми, разискващи се в близост до съседната бягаща пътечка. Нали така? :)

 

 

НесъобразителниятОнзи, който заема безбожно много място на пейката в съблекалнята. Носещият безумно много неща, които разпределя неравно спрямо другите посетители по цялото фитнес пространство. Освен да подритнете вещите му, ви идва да сритате и някои други по-специфични части на тялото му.

 

 

Мързеливият типСтои, обикаля, блее в една точка. Все неща, които може и е препоръчително да прави извън залата. Но той винаги е там, за да ви пречи. Бавно се показва зад всеки ъгъл и мирише на досада.

 

 

ШефчетоАу, този е най-отвратителният. Познава всички хора в залата, а ако се появи ново лице, безпощадно му се нахвърля и изсмуква цялата налична информация за досегашното му съществуване. Има залепено името си на шкафчето, там е преди теб и остава доста след като си тръгнеш. Сещате ли се? Ужасно!

 

 

1099393

 

 

Разсеяният типЖивотът на този трябва да е пълна бъркотия. По-големият проблем е, че вади от рамките на подреденото и нашия, поне що се отнася до фитнес пребиваването ни. Без да се старае излишно оставя всеки уред, до който се докосне, в безпорядък. Освен търпението ни, той ни кара да изгубим и доста от парите си, принуждавайки ни да поправяме щетите от него при психиатъра.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване