България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Тенис кортове "Нефтохимик"

Прегледан 781 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Бургас, гр.Бургас 8000 ул.Демокрация 162, тенис кортове, Парк "Езеро" до ресторант "Уест"
Тел.: 056/ 839199, 0888 612 738
Email: evgeni@tennisbs.com
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Тенис
Обща информация

Тенис клуб "Нефтохимик" Бургас е създаден през 1968 година от д-р Стоян Стоянов. Първите тенис кортове са се намирали зад ОРБ Бургас.

 

През годините състезателите на клуба печелят много вътрешни и международни първенства. Един от многото успехи на клуба е на Радослав Лукаев - първият българин бургазлия пробил квалификациите в един от четирите турнира от Големия шлем - Откритото първенство на САЩ. Това е тенис турнирът с най-голям награден фонд в света - над ,70 милиона. Също така той е полуфиналист за юноши до 18 г. на най-престижният турнир "Уимбълдън" Лондон, Англия, единственият (от тези турнири) който се играе на трева.

 

За да постигаме още успехи Тенис клуб "Нефтохимик", предлага индивидуални и групови тренировки за всички нива и възрасти от начинаещи до професионалисти.

 

Под ръководството на професионални треньори се грижим за малките таланти независимо дали искат да направят кариера в един от най-популярните спортове в света или просто да се забавляват. Родителите преценяват колко часа в месеца желаят детето им да тренира.

 

Клубът работи всеки ден от 7 до 22 ч. ТК "Нефтохимик" работи в тясна вразка с академията на Ник Болетиери в САЩ. Клубът предоставя на клиентите си десет открити корта с червена настилка (шамот и сгурия). Три от откритите кортове позволяват игра вечерно време на осветление.

 

Тук можете да оставите тенис ракетата си за наплитане, да получите професионален съвет при закупуване на професионална екипировка, BABOLAT, HEAD, WILSON, PRINCE, YONEX, PRO`S PRO.

 

Ако ви интересуват възможностите на тенис клуба вие може да се обадите на тел.0888612738 или да ни пишете на evgeni@tennisbs.com и ние ще се свържем с вас.

 

 За контакт:

 

 Адрес : гр.Бургас 8000 ул.Демокрация 162, тенис кортове, Парк "Езеро" до ресторант "Уест"

 Телефони : 0888612738, 0877085599

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Спортен център "Аякс"  5 |
Спортен център „Изгрев”  4 |
Тенис кортове "Бриз"  6 |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!