България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Стрелби с въздушно оръжие по време на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“

Прочитания: 5632  7
04.09.2017 13:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Посетителите ще научат и за тънкостите на соколарството

 Стрелбата за някои хора е спорт, за други – приятно занимание, трети никога не са държали оръжие в ръцете си. Независимо дали сте професионалист, любител или начинаещ, в рамките на тазгодишното изложение "Наслука - Лов, риболов, спорт", което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София, ще имате възможност да стреляте с въздушно оръжие.

 

Стрелбите ще бъдат безплатни за всички желаещи. Посетителите ще могат да избират между различни видове въздушни пушки, подбирайки най-удобното за себе си оръжие.

 

Взимайки правилното оръжие и след внимателно прицелване със сигурност ще постигнете максимален успех! Гостите на "Наслука - Лов, риболов, спорт" ще могат да се възползват от инициативата през всички дни на изложението.

 

Представяне на хищни птици

 

Не сте прочели погрешно. В рамките на изложението всеки ще може да се наслади на живо на различни видове хищни птици и да научи повече за тънкостите на соколарството. Инициативата, която със сигурност ще заинтригува както възрастните, така и децата, е организирана от Българския соколарски съюз.

 

На място членовете на БСС ще обясняват защо ловът със соколи е най-екологичният метод за лов и ще запознаят посетителите с известни птици актьори  и състезатели. Посетителите ще могат да се докоснат и разберат всичко, което ги интересува за соколарството, хищните птици, както и да си направят снимки за спомен от изложението. 

 

В рамките на "Наслука - Лов, риболов, спорт" 2017, на 16 септември, ще се проведе и Международната киноложка изложба, в която участници от България и чужбина ще се включат със своите кучета. Любителите на риболова ще имат възможност да изучат нови техники за риболова "с муха", благодарение на Пиеро Летиция и демонстрациите, които всеки ден той ще провежда на живо. От 14 до 16 септември вратите на изложението "Наслука - Лов, риболов, спорт" ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване