България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Стартира инициативата "Научи се да караш ски"

Прочитания: 290
12.01.2011 12:01 по статията работи: Красимира Динева

Организаторите са подготвили много изненади за малчуганите

Източник: Булфото

Малките скиори все пак успяха търпеливо да дочакат своя зимен подарък от Дядо Коледа.

За голяма тяхна радост утре от 11:00 ч. Българска федерация по ски официално ще даде старт на третото издание на инициативата "Научи се да караш ски". Това ще се случи на на ски писта Алеко на Витоша и този път изненадите ще са повече!

Освен финалите на първото детско състезание по ски за сезона, част от програмата "Научи се да караш ски", гостите и представителите на медиите ще могат да наблюдават откритото занимание "Обичам Витоша".

На забавното събитие се очаква да присъстват Министърът на образованието г-н Сергей Игнатов, Министърът на физическото възпитание и спорта доц. Свилен Нейков и кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова.

А най-голям фурор вероятно ще предизвика младата българска звезда в ски скоковете - националният ни състезател Владимир Зографски. Той, заедно с националния треньор и негов баща Емил Зографски, също са сред официалните гости.

Ние определено смятаме да се разходим на чист въздух над столицата и да си припомним онази вълшебна комбинация от аромат на борове и чаша горещ чай.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване