България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Нелеп спортен хороскоп

Прочитания: 320
29.01.2014 10:01 по статията работи: Александра Цанкова

Звездите ви го говорят в спортни резултати

Източник: Thinkstock/Guliver

Знаете ли какво, омръзнало ни е от глупави хороскопи. Напук на тях днес самите ние ще си съчиним един, а надеждата да се окаже верен е също толкова голяма, колкото да ви се случи предсказаното в днешния вестник. Предупреждаваме ви, че не сме се допитвали до никакви астролози, но след толкова четене и гледане на спорт сме станали едни истински гадатели. А звездите днес, както и всеки друг ден от годината, ни шепнат спортни новини и спортни хороскопи. Причува ни се следното:Овен

 

Тази огнена и темпераментна зодия предпочита силовия спорт. Като едни видни инати, овните не си падат по колективните спортове. Борбата им пасва прекрасно, ръгбито също не е за изхвърляне.Телец

 

Представителите на тази зодия обичат да си хапват. Което значи, че най-добре ги виждаме под светлините на прожекторите в сумо мач. Шегуваме се, стойте и не се сърдете! Освен добри души, телетата са много привързани към семейството, затова заделяме по-спокойните спортове, които изискват добра преценка, точно на тях. Голф? А какво ще кажете за една партия шах? 

 

Близнаци

 

Опа, тук е малко сложно. Зодията на тези хора подсказва, че едва ли живеят във вечен мир и постоянно съгласие със себе си. Затова им поверяваме малко по-напрегнатите дейности, където има повече екшън. По този начин ще впрегнат всички личности в себе си за каузата, наречена спорт и несъмнено ще свършат добра работа. Американският футбол би бил прекрасно решение, но ако ще се ограничаваме само със спортовете, популярни по нашите ширини, избираме бягане с препятствия. Ако са още по-големи ентусиасти, да се хвърлят в дълбоките води на декатлона.

 

 

Рак


За да се избавят от депресията, час по-скоро трябва да се захващат със спорт. Препоръчваме им всичко, в което ще се почувстват в свои води. Да, плуването е удачен вариант, но си мислим, че предвид странните движения на раците, няма да е зле представителите на тази зодия да се ориентират и към пилатес, или йога.

 

 

Лъв

 

Лъвчетата са лидери, но работят добре и в екип. Така че на тях им връчваме отговорните позиции във футбола, баскетбола и волейбола. Вярваме, че ще се справят прекрасно и ще се борят храбро.

 

 

Дева

 

Като начало могат да помислят за секс. А след това им препоръчваме да обърнат сериозно внимание на художествена гимнастика, балета и танците. Подозираме, че предложенията ни няма да се харесат на мъжете, така че недоволните могат да се насочат към търсене на съкровища или федербал. (смеем се!)

 

 

Везни

 

Знаем, че се колебаете кой спорт да изберете... дали този, или онзи... Ние залагаме на този (бойни изкуства), но защо пък да не изберете и онзи (колоездене). Май най-добре и двата - за баланс.

 

 

Скорпион

 

В хорскопа сте известни като най-големите гадняри и егоисти, затова нека не изневерявате на същността си и в спорта. Хвърляйте се на бокс или пък егоистично вървете по пътя на силните усещания с всички екстремните спортове, за които се сетите.

 

 

Стрелец


Тук нямаме колебания и сме благодарни на представителите на тази зодия, че така ни улесняват в края на астрологическия ни дебют. Залагаме, че сте перфектни стрелци както с лък, така и с пистолет - само не ги насочвайте към нас.

 

 

Козирог


Тези също си падат инати и малки ревнивци, така че им препоръчваме да поскачат на въже, за да се успокоят. Ако не помогне, пак това въже може и да го подърпате. В случай, че инатливо искате да спортувате с някого, предлагаме ви да поразцъкате тенис на корт.

 

 

Водолей


За вас избираме зимни спортове. Защото вода се е ляла толкова много, че чак е замръзнала, хаха. Ски, сноуборд, каране на шейна, кънки на лед - вие сте. Ако пък искате да видите всички водни басейни отвисоко, грабвайте един парашут и скачайте!

 

 

Риби


Като за финал искаме да сме пълни гадняри и ви казваме, че вашият пръв и единствен спорт е риболов. Сега ще ни млъкнете, нали? Нищо, в това ви е чарът. ;) Покрай ловенето на риба може да упражнявате гребане, да поиграете малко водна топка или да поплувате синхронно с вашите адаши (преди да си ги хванете на въдицата, разбира се). 

 

 

Още интересни материали:

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване