България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-гъзарските фитнес зали на света - 2

Прочитания: 447
07.08.2013 12:08 по статията работи: Александра Цанкова

Вече ви издадохме първа част от най-привлекателните фитнес зали на планетата. Сега остава да довършим симпатичната си класация с още няколко. А след това и да се отправим на спортно околосветско пътешествие... Стига мечти, да се захващаме за работа!

 

 

 

1003622Залата на Дейвид Бартън (David Barton Gym) - Маями Бийч, Флорида

Това е сериозна фитнес зала, една от най-скъпите, строена някога на нашата планета, включваща най-изкушаващите спортни удобства. Със сигурност си заслужава да се види и да се пробва! Разположена е на 45 000 м/кв., в подножието на един от най-известните хотели в Маями - Gansevoort. Спортната зала предлага авангардно оборудване, 5 зали за групово обучение, 10 вида йога, пилатес, борба, бокс, разполага и с гигантски басейн. На някои може да им се хареса, че тренирайки там, имат шанса да се потят рамо до рамо с Харисън Форд и Кевин Бейкън. В случай, че искате да избягате от шума на уредите и светлината на звездите, можете да се отдадете на тай чи или йога на плажа пред залата.

 

 

 

 

 1003621Illoiha Omotesando Fitness Gym – Токио, Япония

Нов клас фитнес зала! Без съмнение! Дизайнерски стени за катерене, с които разполага ще ви завъртят главата. Буквално. Смелите интериорни решения будят непозната досега, приятна фитнес атмосфера. Рамки на картини, огледала, еленови глави, вази с цветя. На такива чудесийки ще се натъкнете там. Дали ще подхождат на тренировката ви, преценете сами. Посоката - Токио.

 

 

 

 

 

 

 

1003620Бонбоненият фитнес (Hard Candy Fitness Center) - Мексико Сити, Мексико

Справедливо ли е да включим в списъка си фитнес зала, която все още не съществува. Решаваме - справедливо е. Защото самата идея за нея е повече от вълнуваща. Проектът за бъдещата спортна зала е дело на Мадона, така че със сигурност ни очаква нещо нестандартно. Звездата непрекъснато преоткрива себе си в иновативните си хрумки, а ние ѝ благодарим за тях. Бонбоненият фитнес ще се появи на бял свят през ноември тази година и обещава да е много сладък. Но от здравословна захар. Идеята на спортното съоръжение е да събере под един покрив много йога, кардио уреди с екрани, визуализиращи упражнения и пищни съблекални. Да не забравяме сауните и парната баня. Общо взето, спокойни сме за светлото му бъдеще.

 

 

 

 

Не забравяйте да ни следите и във Фейсбук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване