България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Караваната - най-добрият приятел на приключенеца

Прочитания: 245
18.02.2014 14:02 по статията работи: Александра Цанкова

6 причини да подкарате къща на колела

Източник: Thinkstock/Guliver

Чакахме зимата, за да можем да се спрем на едно място и да се съсредоточим върху работата си. Е, тази година дори тя ни изневери и провали плановете ни, защото 20 градуса през февруари... моля ви се! Топло ни е! Което означава, че все още мислим за пътешествия, приключения и спиращи дъха емоции.А когато става въпрос за пътувания в търсене на силни усещания, никога не сме били "за" придвижването с обикновен транспорт. Събудете го този приключенски дух и разберете, че най-добрият приятел на търсача на адреналин, е караваната. Има няколко причини това да е така:1. Тя ви е и дом, и другар в пътуването, а то обещава да бъде дълго, ако сте приключенец на място.2. Удобна е. Имате си всичко точно на една ръка разстояние (проверено и изчислено).3. Имате си покрив над главата. Когато вали проливен дъжд, когато духа силен вятър или когато ви се прииска да правите непредвиден секс по средата на нищото.

 

 

1196435

 4. Има баня! Колкото и да се опитваме да отричаме цивилизацията, поемайки на път, трябва да знаем, че хигиената е важна. Особено когато сме се правили на изследователи сред съмнителни храсталаци.

 


5. Прави ви бързи. Ако се замесите в някоя каша, яхвате я и мръсна газ!6. Прави ви самостоятелни. Няма да се занимавате с хотели, хостели, квартири и всевъзможни дупки за спане, които ви карат да се чувствате зле и отнемат от чара на пътуването ви.
Е, имате още малко време да си намерите сладка и удобна каравана преди да дойде месец март и термометрите да ударят 40 градуса. Успех!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване