България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Детски футболен Турнир

Намери
снимката на детето си
Гласувай за
нея в сайта и я сподели
Спечели
семейна почивка
на планина
Как да спечеля почивка

 

Ако искате да спечелите семеен уикенд в четиризвездния хотел "3 Планини", трябва да направите следните три неща:

 

1. В деня на неговия мач (без първия уикенд от турнира), елате при нашия екип, който ще бъде разположен в предверието на Мултифункционалната спортна зала на НСА. Ние ще снимаме детето ви пред нашето пано.

 

2. После влезте в специалната страница за турнира, която сме създали в нашия сайт www.sportuvai.bg и намерете снимката му, която ще бъде качена от екипа ни в деня на заснемането.

 

3. Харесайте снимката при нас и после я споделете с приятели!

 

Толкова е просто :)

 

Защо да я харесате?

 

Защото ние решихме да разделим четирите си награди на две. Първите два уикенда ще раздадем чрез томбола на 15-те най-харесвани снимки в страницата ни. С други думи, шансът да спечелите ще бъде 1:7,5. Другите два уикенда ще раздадем отново с томбола, но между всички останали снимки в турнира - следователно шансът ви ще е доста по-малък.

 

Важно

 

Ние имаме собствена система за отчитане на харесванията. С други думи, няма да класираме снимките по харесванията им във Фейсбук, а по харесванията им в нашия сайт.

 

Също така, всяко дете има право на само една снимка.

 

За още информация, вижте страниците:

 

Често задавани въпроси

 

Правила на играта

 

 

Информация за хотел "3 планини"

 

892909

 

"3 Планини" е четиризвезден луксозен бутиков хотел, изграден в характерен алпийски архитектурен стил, съчетан с традиционни и национални елементи. Комплексът се състои от 42 апартамента от 39 m² до 65 m² (луксозни студия и едноспални апартемнти).

 

Всеки апартамент е обзаведен с 32 инчов LCD телевизор с кабелна телевизия, мини бар, а някои от апартаментите разполагат и душ кабина. Всички стаи имат южно изложение и собствен балкон с прекрасен изглед към върховете на Пирин и Родопите.

Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!