България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как букмейкъри като Winbet помагат за спорта у нас?

Прочитания: 255
27.10.2021 17:10 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: winbet

Онлайн букмейкърите помагат на българския спорт, а това е повече от добра новина в тези трудни времена на смъртоносни вируси и липса на свежи пари. Немалко компании дадоха своята лепта за спорта, но в тази статия ще разгледаме бранда Winbet и неговия принос, който не е никак малък. Какво направиха те за футбола и другите спортове и как продължават да подкрепят различните клубове, ще можете да научите, ако прочетете публикацията, която споделяме тук.

Спонсор ли е Winbet на футболни отбори в България?

Да, вън от всякакво съмнение това е един от най-активните спонсори на българския футбол. Много хора знаят за онлайн winbet платформата, в която се предлагат залози на спорт, казино и други хазартни игри. Постъпленията в касата на компанията обаче не отиват само и единствено за нейните нужди, а част от тях се отделят за партньорства с известните футболни тимове в страната.

Хазартният оператор налива средства в немалко отбори от висшия футболен ешелон, като по този начин се грижи за подобряване на конкуренцията в първенството. Логото на фирмата може да се види на много родни стадиони и това не е никак случайно. С напредъка на времето се добавят нови договори за спонсориране, което допълнително повишава реномето на БГ букмейкъра.

Обществена тайна е, че Уинбет е спонсор на Локо Пловдив, Цска – София, Ботев Пловдив, Дунав Русе, Царско село и други тимове. Всички те са облагодетелствани от компанията и разчитат на нея. Наблюдава се стремеж за спомагане и на още отбори, което се приема много добре. Тук не става дума за конфликт на интереси, а за добрите практики на големите български фирми.

Уинбет като партньор на българския спорт

Не само футболът се възползва от партньорството на Уинбет. Хазартният оператор остави своята диря в баскетбола като спонсор на Левски-Лукойл, както и на волейболните Левски София и Цска София. Фирмата помага и на клубовете по борба на Черноморец Бургас и Ботев 93 – Враца. Познати са и още няколко спонсорства на спортни тимове, което прави чест на този букмейкър.

Разбира се, очаква се в бъдеще време да се появят и още договори. Нещата се случват, а това е най-важното. Все по-често бетинг компаниите гледат да помагат, а не да бездействат, така че не можем да не напишем няколко положителни думи свързани с този неоспорим към момента факт.

Благотворителна дейност

Едва ли ще бъде изненада, ако ви кажем, че Winbet се включват, и в благотворителни инициативи. Те направиха благотворително шоу с двубоя между Тони Маркулев и Владислв Василев, а събраните пари отидоха за училище за деца с аутизъм. Това не единственото събитие, тъй като фирмата подкрепи и интересния благотворителен търг на "Дарик Радио", в който се продаваха фланелки, а средствата отиваха за недоносени деца и деца с аутизъм в страната. Ето защо, можем да сме напълно благодарни на компанията за активността и това, което прави към момента.

В обобщение

Разбира се, далеч сме от мисълта да правим реклама на хазарт. Залозите крият рискове от загуби, така че всеки трябва да го има предвид. Въпреки всичко написахме този материал, за да покажем една от компаниите, която наистина спомага за развитието на спорта и благотворителността в България. С надеждата, че статията ви е харесала се разделяме и ви желаем всичко най-хубаво.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване