България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Интервю с Елена Ангелова: Поддържането на отлична форма е въпрос на баланс между спорт и хранене

Прочитания: 1683
18.06.2015 14:06 по статията работи: Sportuvai.bg

Красавицата Елена Ангелова е коронована за Мис България 1999 година, когато е само на 21 години и по това време все още  следва право. 

Днес тя е уважаван адвокат на свободна практика на 37 години с две прекрасни деца. Елена стана майка на второто си дете точно преди половин година, но продължава да изглежда фантастично. В специално интервю за FitWell и Jenite тя разкри своите тайни за поддържане на отлична визия.

 

Здравей, Елена! Oт времето, когато се превърна в Мис България 1999 година досега няма никаква разлика във външния ти вид. Как поддържаш перфектната си форма?

 

Винаги съм спортувала. Когато бях малка играех балет, след това се прехвърлих на художествена гимнастика. После доста пораснах на височина и започнах да тренирам баскетбол. По-късно открих любимия си спорт ските и това е най-голямата ми страст до днес. Откакто го практикувам очаквам зимата с нетърпение и може би съм от малкото изключения, защото не искам никога да свършва. Карам почти всеки уикенд, понякога успявам да отделя и няколко дни в седмицата. Задължително обаче сме по пистите през ваканциите на големия ми син, когото нямаше как да не кача на ски още от  малък.

 

Сега изпитвам невероятно удоволствие, когато двамата караме заедно. Отиваме даже на нощно каране, след като приключим ангажиментите си през деня. През останалото време от годината - езда и гледам да правя гимнастика поне 5 дни в седмицата.

Цялото интервю с Елена Ангелова може да прочетете при колегите от fitwell.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване