България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Избери си фитнес

Прочитания: 147
06.11.2013 14:11 по статията работи: Александра Цанкова

Как да намерите най-подходящата за вас зала?

Източник: foter

Изборът на фитнес не е лесна задача. Не е достатъчно да се заредим с мотивация и желание за тренировки. Трябва да уцелите правилното място, което да ви зарежда с нужната енергия и да ви дава ентусиазма, който да ви връща там на следващия ден. Изследвания показват, че повечето хора са склонни да пътуват километри до дадено място, стига то да пасва на вкуса им. Поради тази причина ви съветваме да обърнете специално внимание на фитнес избора си.Преди да тръгнете на фитнес трябва да определеите целите си. Искате да отслабнете, да се стегнете, да се разсейвате от еднообразното ежедневие, да поддържате форма? За да добиете по-ясна представа до какво се свежда изборът ви, надникнете в следващите фитнес помещения.

 


Женски фитнес

 

Дами, това очевидно е предложение за вас. Ако се притеснявате от изпепеляващите мъжки погледи в залата, изберете по-поносимия вариант и се присъединете към фитнес, специализиран за жени. Не даваме гаранция, че на влизане и на излизане наоколо няма да се навъртат любопитни мъжаги, но вътре ви обещаваме безопасност.

 

 

Елитни фитнес залиЗа тези от вас, които не искат да играят на дребно. Безспорно има изявени имена на клубове във фитнес обществото, спечелили си звездна слава. Там ви очакват подготвени инструктори, които знаят дори по-добре от нас как да ви помогнат. да не говорим и за редицата удобства, които са на ваше разположение. Малката подробност е, че наравно с вас, значително отслабва и портмонето ви.

 

 

1096855Комбинирани фитнес залиТук нещата стоят малко по-различно. Специална фитнес програма, която се изготвя по желание на клиента, може да ви превърне в истински богове. За тези, които предпочитат бързи резултати, съветваме ви да се насочите към подобен вид зала и да се подготвите за яко блъскане. Комбинациите от кардио и силови тренировки не са лесна задача, нали знаете това?

 

 

Спортен клубАко сте спортна личност или имате изявени симпатии към подобна дейност, запътвайте се към спортния куб. Тенис, плуване, скуош и какво ли още не. Изборът ви там е голям, а за някои скучноватото потене над фитнес уредите ви е спестено.

 

 

 

 

Традиционни фитнес залиЗа традиционалистите. Там всичко е до болка познато или най-малкото можете да си го представите 1:1. Средностатистически фитнес уреди, обикновени пейки, шкафчета, обичайните заподозрени мацки/пичове. Кой каза, че традициите не са това, което бяха?

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване