България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

За активната ваканция. С любов.

Прочитания: 418
24.11.2016 10:11 по статията работи: Sportuvai.bg

Най-добрият другар на талията ви

Йога шалте, въже за подскачане, спортни обувки, екип... Подредихме ги хубавичко в куфара и .... забравихме, че съществуват = ) Това сполетя любимите ни фитнес принадлежности миналата година, по време на лятната ни, супер ваканция. Не ни разбирайте погрешно – никак не ни липсваше желание да ги използваме. Даже имахме енергия в излишък.

Просто не се наложи. Случи ни се това, което при всички е с различен сюжет, но има един и същ краен резултат. Порадвахме се на т. нар активна ваканция! От ходене по света пеша, от игри на плажен волейбол и футбол, танци и хайкинг под слънцето и под дъжда, не ни остана време за основната програма. Тази, на която обикновено разчитаме, за да поддържаме фигурата си стегната и секси.

Ако съвсем в средата на август и вие страдате от угризение на съвестта, че за две седмици ще преустановите фитнес сесията се, надейте. Обратното. Възползвайте се от почивката си, за да я направите максимално динамична, интересна и раздвижена. Странно или не, тя може да ви помогне да изгорите повече калории, отколкото любимият ви комплекс от упражнения.

Освен това, не забравяйте, че тялото има нужда да релаксира от време-навреме. И след цяла година яко бачкане в офиса и в залата - да се отдаде на разсеяно нищо-правене = )

А за да не ви е адски трудно да си възвърнете фитнес навиците после, правете като нас: след почивката сграбчете графика със сесиите си и го спазвайте стриктно. Така няма да се налага да се подлагате на диети със съмнителен детокс елемент = )

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване