България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Да приемем себе си такива каквито сме

Прочитания: 968
04.07.2014 11:07 по статията работи: Деси Иванова

Или истински да се обикнем

Източник: Thinkstock/Guliver

Всички ние сме уникални. Имаме индивидуални мечти, навици, странности, мнения и графици. Приемането е един от най-невероятните подаръци, който можем да дадем или получим от някой, когото обичаме. Когато приемането отсъства, натиска от вина може да изгради стена и ако се остави продължително време в сърцата ни, тези чувства могат да вземат контрол над нас. Приемането помага да обезаражим натиска или вината и ни предлага комфорта да бъдем себе си. Като резултат получаваме чувство на сигурност с тези, които обичаме. 

 

1324110

Най-дълбоката част от любовта е приемането. Това е безусловна любов! Някои може да вярват, че да приемеш нещо такова, каквото е, е проява на слабост. Но всъщност е мястото където вътрешният мир се среща със силата. Когато се примирим със ситуация, ние можем да направим избор - да се вкопчим в нея или да я променим. И двете изискват сила. В края на краищата всички ние имаме право на избор, нашият избор е мястото къде се проявява чистото одобрение. 

 

И така, ако едно от най-великите неща, които можем да чуем от някой, който ни обича е "Приемам те, такъв, каъвто си", защо да не подарим този подарък и на себе си също? Може би е често срещана ситуация или период в живота ви, може би е в огледалото или в битката с някого в живота ви. Можете ли да се освободите от осъждане на другите и себе си и да премахнете натиска и вината, предлагайки си твърдението "Аз те приемам, такъв какъвто си"?

1324111

Може би да се приемеш изглежда като определен момент или е плод на сложна тренировка. Прегледайте тялото си, живота си, вашето пътешествие, накъде може да отправите малко от този вълшебен подарък? Приемането осветява сърцето ви и ви носи свобода, хармония и сигурност. То започва с вас самите... защото го заслужавате.

 

Източник: girlsgonestrong
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Derida  Dance Center  17 |
4.83
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване