България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

ДЮФК Национал

Прегледан 4138 пъти
Добавен в любими от 3 спортуващи
Адрес: София, София 1618, ул. "Тодор Каблешков", бл. 208 Б, офис 4
Тел.: 0888 278 685
Email: office@national-bg.com
Подходящо за деца на възраст от 0-6, 7-12 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
4.5
Спортове
Футбол | Мини футбол
Обща информация

ДЮФК Национал (София) е специализиран в ранното обучение по футбол за момчета и момичета от 4 до 12 години. Заниманията се водят от млади, квалифицирани и мотивирани специалисти, завършили НСА и Треньорската школа на БФС. Наши партньори са десетки столични детски градини и училища.   

В центъра на философията на ДЮФК Национал е идеята за обучение чрез забавление, а именно за развитие на потенциала на децата. Това е заложено в нашата методика, която е ориентирана към подготовката на играчите, а не към резултатите. 

„Главната ни цел е пътят” 

Стремежът ни е да предложим съобразени с възрастта на децата игри, упражнения и тренировки, които да създадат у тях трайно и положителнo отношение към редовните класни и извънкласни занимания със спорт. 

Стремим се към развитието на динамични, подвижни, намиращи се на адекватно за възрастта им техническо/тактическо ниво, креативни играчи, за които футболът е празник и в същото време могат да носят отговорност в решителните моменти. 

Тази цел трябва да се постигне чрез използването на комплексна (включваща духа и тялото) методика на тренировки. За нас на първо място е индивидуалното отношение към децата, а след това са груповите и отборни тренировки. 

За нас е важен балансът между социалната и спортната дейност и вниманието към всички деца, които имат по-сериозни футболни амбиции. За целта се използва, съобразен с възрастта на играчите тренировъчен комплекс, който е насочен към развитието и усъвършенстването на тeхните технически и тактически качества, познания и умения, на физическата им форма и манталитета на спортисти.... 

Основната дейност на ДЮФК Национал е свързана с предлагането на занимания по футбол в детски градини, училища, както и индивидуални тренировки за усъвършенстване. За втори сезон ще участваме с два отбора в градското първенство по футбол 7. Освен това развиваме Детска спортна академия, в която малчуганите учат, играят и се забавляват с футбол, тенис, голф, катерене, художествена гимнастика и денс аеробика. 

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Тенис комплекс "Мир и дружба"  9 |
Комплекс "Царско село" 1  18 |
5
Национален стадион "Васил Левски" 1  12 |
4.67
Спортен клуб R5  9 |
Всички места за спортуване
Коментари
Най-нови
Най-стари
1
Alexander Makedonski30.11.2012 12:11:41
Познавам хората, които поддържат тази школа и мога с ръка на сърцето да споделя, че те имат една единствена цел - да помагат на малчуганите да спортуват и да растат здравословно!
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!