България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Бизнесмен става шеф в ЦСКА 1948

Прочитания: 857
18.03.2017 15:03 по статията работи: Sportuvai.bg

   Бизнесменът Никола Газдов ще замени генерал Иван Мечков начело на УС на ЦСКА 1948. За предстоящата рокада съобщи лично Газдов чрез профила си в социалните мрежи.

   "За да няма спекулации - Генерал Мечков наистина заяви желание да се оттегли от оперативна дейност като Председател на УС на ЦСКА 1948. Процедурата ще отнеме известно време, но е задвижена. Генерала ми е предоставил пълномощно да го представлявам до избирането на нов Председател на предстоящото тази пролет Общо събрание. Няма нужда да се търсят интриги и сензации. В последните седмици Генерала правеше рехабилитационни процедури във връзка със старо неразположение. Поради това той намали участието си в оперативната дейност и това е напълно нормално - работата може да се делегира, за разлика от здравето.

  Неразположението му вече отминава и му пожелавам скоро да е напълно забравено. Дали Генерала има предложение за публична служба – не бих си позволил да гадая по медийни публикации. Иван Мечков е истински Армеец. Той е един от нас и ще продължи да играе важна роля за развитието на ЦСКА 1948. От името на УС на Сдружението предложихме на Генерала да заеме почетна длъжност след оттеглянето си. Приносът му за създаването и укрепването на ЦСКА 1948 трудно може да бъде преувеличен. Отдаването на почит е задължително и е най-малкото, което можем да предложим.

  Благодарим ти, Генерале!", написа Газдов.

  Изпълняващият длъжността шеф на ЦСКА 1948 до избирането на нов председател има бизнес в областта на зелената енергия. Завършил е образование в САЩ и Германия. Майка му е счетоводител на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. 

източник: sporta.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване