България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

ПК "Бриз" (Бургас)

Прегледан 1161 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Бургас, Бургас, ул."Цар Самуил" № 96
Тел.: -
Email: sinkoto_@abv.bg
Подходящо за деца на възраст от 0-6, 7-12 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Плуване
Обща информация

ПК "Бриз" (Бургас) се намира ва град Бургас. Предлага тренировки и подготовка за състезания от квалифицирани инструктори.

Плувен клуб Бриз е основан през 1997 г. в гр. Бургас. Още със създаването му, неговите цели са ясни и добре очертани – да бъде на върха и да популяризира плуването сред младежта.
Амбициозният екип от треньори и състезатели вече 7 години доказва че мечтите се осъществяват с много желание и труд и ни показва че стига да искаме можем да ги направим от мечти – реалност.
Най-голяма заслуга за това има старшият треньор на клуба г-жа Соня Стойчева, която е отговорна за успехите на състезателите.
Този сайт има за цел да покаже на по-широк кръг от хора, че и в Бургас може да има отлични плувци, които да представят подобаващо България на световната плувна сцена – примерите са красноречиви. Въпреки трудните времена за плуването и спорта в България като цяло, плувен клуб Бриз успява да докаже, че дори от нищо може да се направи много, а с малко може да се постигне всичко. 
Да пожелаем много успехи на треньорите и най-вече на състезателите от клуба, по пътя на тяхното реализиране в света на голямото плуване.

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Плувен и спортен комплекс "България"  3 |
|
|
Хотел "Зелената Къща"  2 |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!