България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Спортен комплекс "Правец"

Прегледан 3623 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Правец, Градски стадион, Правец
Тел.: 02/9174 317
Email: iilieva@lukoil.bg
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Баскетбол | Волейбол | Тенис на маса | Борба | Таекуон-до | Художествена гимнастика | Мини футбол | Аеробика
Обща информация

 

Залата за баскетбол и волейбол в Спортен комплекс Правец е предпочитано място за активни тренировки на професионален баскетболен клуб ЛУКОЙЛ Академик. Залата е с капацитет 500 места и е подходяща както за баскетбол и волейбол, така и за тренировки и състезания по тенис на маса, борба, таекуон до, художествена гимнастика, аеробика и други. Реконструкцията и модернизацията на Спортен комплекс Правец приключи през март 2002 г. Комплексът включва зали на закрито и открити спортни съоръжения – две футболни игрища, два тенис-корта, баскетболно игрище.

На закрито освен залата за баскетбол и волейбол има и зала за аеробика, тренировъчна зала за тенис на маса, фитнес, сауна, модерни съблекални, възстановителен център. Модерно оборудваният фитнес е разположен върху 230 кв.м. и предлага професионални съоръжения за физическа подготовка, четири просторни съблекални и сауна. Отлично поддържаните два затревени футболни терена – официален и помощен – са с трибуни за 1500 зрители. Те са напълно подходящи за провеждането на срещи и тренировъчни лагери на аматьорски и професионални отбори.

Двата тенис-корта са със стандартни размери, настилка Грийн сет, самостоятелни сервизни помещения с отделни входове, електрическо осветление и 240 места за зрители. Спортен комплекс Правец има комбинирани спортни площадки на открито – за баскетбол, тенис на корт с изкуствена настилка. За пълно удобство на спортуващите комплексът разполага с търговски обекти, предлагащи спортни стоки, хранителни добавки за здравословно хранене и протеинов бар към фитнес-залата. Възстановителният център на комплекса предлага сауна, джакузи, парна баня, тангентор и солариум.

Град Правец е разположен в една от котловините на Стара планина, на 60 км източно от столицата София. Спортният комплекс се намира на 100 м. от центъра на гр. Правец. 

Локация на картата
Съобщи за неточност
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!