България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

ФК "ВИА"

Прегледан 1781 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: София, ж.к. Младост 3, до бл. 356, "Спортен комплекс Младост 3"
Тел.: 0897-549-023
Email: fc-via@mail.com
Подходящо за деца на възраст от 7-12, 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Футбол
Обща информация

Цели: Нашият клуб има за цел да развие футбола и футболната култура в България. Ние искаме да възпитаваме младите хора на любов и познание към футбола. Нашият стремеж е да възпитаваме у нашите играчи дух на честност и спортсменство. Нашият клуб има за цел да обучи младите състезатели на основните приоми във футболната игра. Ние правим непрекъснат подбор и селекция на нови играчи, които искат да се занимават с футбол. Един от приоритетите на ФК "ВИА" е участието на отбора във възможно най-голям брой приятелски, официални мачове, турнири на градско, областно, национално и международно ниво, с цел обиграване на състезателите и натрупване на по-голям игрови опит.

 

Задачи: Главната ни задача е развиване и укрепване на здравето на децата, възпитание в дух на спортсменство и работа в екип, а не самоцелно гонене на успехи и печелене на купи и медали на всяка цена. Тренировъчните занимания на отбора се провеждат oт лицензиран треньор по модерна методика, съобразена с възрастовите особености на играчите. Състезателите са разделени на групи, за оптимизиране на тренировъчния процес и обръщане на по-детайлно внимание на всеки един от тях. По време на тренировките основно се набляга на техническите похвати с топка, координацията на движенията и на правилното бягане, както и на някои основни тактически похвати. Безцелно тичане без топка и прекомерни физически натоварвания не се прилагат в нашите тренировки. Наша основна задача е да изграждаме футболни навици при най-младите ни играчи чрез използване на модерни футболни упражнения, които са взаимствани от известни футболни специалисти, федерации и организации от цял свят.

 

Правила: При нас всички са равноправни членове, независимо от тяхната възраст, религия, култура и политически възгледи. Ръководството на ФК "ВИА" държи на морала, дисциплината, добрите маниери и обноски на ръководителите, треньорите, играчите, техните родители, близки и привърженици преди, по време и след тренировките и мачовете на отбора. Уважението към всички свои и противникови играчи, треньори, ръководители, съдии и длъжностни лица е задължително за всички членове на ФК "ВИА" . Забранява се използването на обици, гривни, верижки, часовници и други накити от състезателите по време на тренировките и мачовете на отбора, за да се осигури тяхната по-голяма сигурност. Желателно е използването на предпазни футболни кори по време на тренировките и мачовете на отбора, за да се предотвратят ненужни контузии.

 

Ръководство и треньорски състав:

 

Веселин Ангелов - Председател на Управителния Съвет и Треньор на ФК "ВИА" Бивш професионален футболист и настоящ сертифициран треньор. През 2006 г. придобива лиценз „Учител-треньор” в Треньорска школа по футбол към Българския Футболен Съюз. През 2007 г. изкарва международен лиценз „UEFA В”, а през 2009 г. получава и международен лиценз „UEFA A”. Треньорската си кариера започва през 2006 г. в детско-юношеската школа на най-титулувания клуб в България - ЦСКА, където до юли 2010 г. води различни формации на „армейците” (юноши старша „Б”, род. 1992 и деца, род. 1999 г. и 2000 г.). От август 2010 г. е треньор в СКФФ "Академик" (София). В периода декември 2011 г. - февруари 2012 г. е треньор във футболната академия на Пламен Марков, "ДАФ" (София). В момента е начeло на ФК "ВИА".

 

Стефан Стоянов - Заместник-председател на Управителния Съвет на ФК "ВИА" Спортен деятел с дългогодишен опит в управлението на спортни обекти, футболни и спортни клубове: Директор дирекция "Спортни имоти и съоръжения" на ПФК "ЦСКА" АД (София). - Член на Управителния Съвет на ПФК "ЦСКА" АД (София). - Член на Управителния Съвет на Национална Спортна Асоциация "Икономика и Енергетика" (София). - Ръководител строителство "Спортни съоръжения" на компанията за изграждане на футболни и спортни терени "Байк плюс" ЕООД (София).

 

Нашият девиз е: За нас футболът е начин на живот !

 

 

В момента ФК "ВИА" набира деца за тренировки по футбол, родени през 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 2005 и 2006 г.

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Комплекс "Царско село" 1  18 |
5
Национален стадион "Васил Левски" 1  12 |
4.67
Спортен клуб R5  9 |
|
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!