България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Шейната, заради която ще се радвате на обилен сняг

Прочитания: 337
11.12.2013 11:12 по статията работи: Боян Кърпачев

Има ли нещо стоплящо душата повече от събуждане в затоплените завивки, а през прозореца да се вижда натрупан пухкав 10-сантиметров сняг. Не винаги ще се зарадвате на натрупания сняг, но когато притежавате такава дървена шейна от Лъки Бъмс, няма да бъдете разочаровани от времето и дори ще следите прогнозата в очакване на снеговалеж. Така всяка снежинка, която пада ще бъде благодат.

 

 

1133570

 

Пластмасовите шейни със спирачките и кормилната уредба са започнали да доминират заснежените хълмове през годините, но няма нищо по-вълнуващо от качване върху дървена шейна от старата школа.

 

С нея ще внимавате повече при избора на трасето си и след това ще се спуснете с надеждата, че няма да ударите нещо по пътя надолу.

 

Ако това ви звучи вълнуващо, то тази шейна от извито дърво с подплатена седалка ще отговори на мечтите ви. При излишни $ 200, защото със сигурност това е една от най-скъпите опции за шейна, може да се сдобиете с Лъки Бъмс. И внимавайте със смазката, защото, ако прекалите с нея, освен да изпреварите конкуренцията, може да изпързаляте и себе си.

 

И за поздрав, едно любимо GIF-че:

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване