България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Черноморски Водолазен Център

Прегледан 499 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Варна, Варна, бул. "Княз Борис I" , 6
Тел.: +359 52 603432
Email: office@prodivebg.com
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Гмуркане
Обща информация

Черноморски Водолазен Център НАУИ предлага всички основни курсове и програми за обучение на водолази по системата НАУИ, включително и курс за НАУИ Инструктори. На успешно завършилите се издава международно признат водолзен сертификат. Завършилите НАУИ курс за обучение имат възможност да практикуват знанията си и да работят в чужбина със съдействието на Черноморски Водолазен Център НАУИ.

 

Черноморски Водолазен Център НАУИ предлага своята база за спускания, които са включени във водолазните курсове за обучение. Това е една добра възможност да прекарате практическите упражнения към курсовете в професионална и приятелска обстановка. С нас ще успеете да научите как може безопасно да се спускате под вода. Ние Ви предлагаме един изключителен баланс между качество и цени на услугите, в конкуренция с предлагането на водолазните центрове по Средиземноморието, Египет, Анталия, Кипър и Малта например.

 

С нас Вие ще успеете да научите как може безопасно да се спускате под вода. Ще научите също много интересни неща за живота под водата и нови любопитни фактиза подводни обекти, потънали кораби от древността в началото на XX-ти век. Вие имате невероятната възможност да израствате в системата на НАУИ до най-високите международно признати нива.

 

Черноморски Водолазен Център предлага своите услуги и съдействие на всички желаещи - както професионални водолази така и любители, и на техните семейства.

 

Благодарим Ви за времето и вниманието за разглеждането на настоящото предложение. Можете да разчитате на нас, че ще положим всички усилия за да отговорим на всяко ваше запитване и желание.
За всички желаещи да упражнят този прекрасен екоспорт, Водолазно Пансионатно Училище Черноморски Водолазен Център НАУИ Варна ще работи за Вас от месец Май до месец Ноември всяка година.

Цени

Първо водолазно преживяване
Цена: 90 лв

Водолазен паспорт
Цена: 120 лв

Водолаз
Цена: 360 лв

Напреднал водолаз
Цена: +150 лв

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Плувен комплекс "Приморски"  3 |
Водолазeн център "Манта" |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!