България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Хотел "Кристал"

Прегледан 311 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Варна, Златни пясъци
Тел.: +359 52/38 90 38
Email: reservation@hotelkristal.bg
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Фитнес | Туризъм | Мини футбол | Тенис | Петанк | Волейбол | Плуване
Обща информация

Елегантният и модерен четиризвезден хотел „Кристал” е разположен в естествен парк в курортен комплекс „Златни пясъци”. Многообразието на предлаганите услуги и природни дадености създават прекрасна комбинация за пълноценен отдих, на база “Всичко включено в цената”.

Куроортен комплекс „Златни пясъци” се намира на 18 км североизточно от гр. Варна и в непосредствена близост до Национален природен парк. Комплексът предлага уникално съчетание на великолепен плаж със златен кварцов пясък, прекрасен естествен парк и чисто синьо море. Плажната ивица е с дължина 3,5 км. и широка до 100 м. Средната температура на въздуха през лятото е + 27 С, а температурата на водата е + 24-25 С. Курортът предлага прекрасни условия за отдих, развлечения и спорт.

Друга отличителна черта на Хотел Кристал е неговият професионален център за красота и възстановяване. Гостите на хотела ще бъдат приятно изненадани от внимателното отношение, личното внимание и разнообразието на услуги, които ще открият там. За тези, които се нуждаят от определено лечение или възстановяване има разработени специални балнеолечебни или възстановителни програми. Те се провеждат под ръководството на лекаря в хотела според здравословното състояние на госта. Освен 24 часова лекарска помощ, центърът за красота и възстановяване включва фризьорски салон, маникюр, педикюр, стая за класически масажи и акупресура, парна баня, различни видове вани с билки и етерични масла. Част от процедурите са таласотерапия, инхалации с минерална вода и билки, морска вода, електролечение с различни видове апаратура, лимфен дренаж, антицелулитни програми, цялостна или частична апликация с лечебна кал, разнообразни маски за тяло с шоколад, мед, вино и див кестен. 

Хотелът предлага осветено игрище (тенис-корт с изкуствена трева) с възможност за мини футбол и волейбол, игрище за петанг, фитнес, открит и закрит плувен басейн. 

За по-малките деца в Хотел Кристал има специално направена детска площадка с люлки и пързалка, а също и басейн, предназначени изцяло за деца, който е част от огромния открит модерен басейн на три нива. За по-големите има дартс, тенис на маса, шах, табла, петанг, бадминтон. На разположение са зала за интернет и електронни игри, както и билярд. В лобито на хотела има безжичен интернет. 

Аниматорите на хотела ще предложат на вас и ваши деца развлечения и забавление през целия ден.

Екстри
Детски кът
Закрит басейн
Медицински кабинет
Салон за красота
Парна баня
Масажи
Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Хотел "Рива Парк"  2 |
Хотел "Мимоза"  2 |
Хотел "Оазис"- Ваканционен Клуб "Ривиера" |
Хотел "Примасол Магнолия & Спа"  2 |
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!