България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Фолк клуб "Феномени" - Варна

Прегледан 548 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Варна, Дом "Младост" - ет.2, в ж.к. Младост, бул. "Сливница" 194
Тел.: 089/668 17 89, 089/964 90 93
Email: Cvetelina@fenomeni.org
Подходящо за деца на възраст от 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Народни танци
Обща информация

От юни 2009 година фолклорната формация носи името „Феномени”, с художествени ръководители Данаил Маринов и Цветелина Пенева, завършили държавно хореогравско училище в гр. София.

Като възпитаници на Иван Иванов и негови последователи продължаваме неговото свято дело, за да запазим духът му вечно жив и по този начин даваме и нашият принос – огънят наречен български фолклор никога да не угасне. Участниците във формацията са от различни възрастови групи (деца и юноши). В репертоара са включени разнообразни танци със сюжети, теми и обичаи от всички етнографски региони в България.

Изпълнени с много емоция, хумор и настроение, както и участие на зрителите в атракционните моменти от програмата. Шоуто може да изнася концерти на открито и закрито, в концертни зали, в клубове, театри, ресторанти, барове и площади. Програмата е подходяща за концертна дейност като атракционно шоу в битови заведения, за поздравления по сватби, кръщенета, рожден и дни, детски и ученически тържества, абитуриентски и абсолвентски балове, приятелски и семейни срещи, както и други празници.

Фолк формация "Феномени" - Варна провежда тренировки и репетиции по народни танци в дом "Младост", ет. 2, в ж.к. Младост всеки понеделник и сряда от 19:00 ч.

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
1 |
Dance Palace Varna - Viva |
Dance Palace Varna - аеробик клуб Хуни |
Dance Palace Varna - Shopping Outlet Center |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!