България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Ужасяващите последици от премахването на татуировки

Прочитания: 2399
11.10.2013 13:10 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: i.ytimg.com

 Никой не се съмнява в мотивите ви, когато сте си правили татуировка. Дали е било от любов, дали е било моментно състояние на духа, или просто сте били под влияние на алкохола, стореното - сторено.

 

Ако дойде моментът, в който вече не можете да търпите направеното, имайте предвид следните последствия, които то може да ви донесе.

 

 

Процесът по премахването на татуировки може да причини на пациента големи, болезнени мехури, вижте ги на ръката на този човек... С тях, разбира се, вървят и други екстри.


Надяваме се, че са зараснали след това.

 

 

 

 

1070937

 

 

 

Един друг често срещан риск, свързан с лазерното премахване на татуировки е получаването на такива неприятни бели петна.

 

Понякога заздравяват за няколко месеца, понякога не.

 

 

 

1070938

 

 

 

Има алтернатива на лазерното премахване на нежеланите татуировки. Процедурата включва използването на разтвор на киселина за отстраняване им. Както сами можете да прецените и тази процедура носи определени рискове, свързани с изгаряне, инфекция и белези.

 

 

1070939

 

 

 

Често срещан страничен ефект при премахването на татуировки е промяна в цвета на кожата. Процедурата може да доведе до загуба на пигмента и съответно бели петна. Тук можете да видите, че въпреки изцяло премахнатото мастило, бялото петно продължава да напомня за съществуването ѝ.

 

 

 

1070936

 

 

 

 

Понякога татуировките просто не могат да се заличат напълно, дори да се премине през няколко скъпи лазерни процедури по премахването им. Това всъщност е аргумент да се направи преправяне, вместо премахване.

 

 

 

1070940

 

 

 

Дори знаменитостите понякога не успяват да заличат предишни прегрешения с мастилото. Това е Меган Фокс и нейната татуировка на Мерилин Монро, която се е опитала да премахне. Сега татусът просто изглежда като зловещо лице на труп с красива бухнала коса. Всъщност оригиналът въобще не изглежда зле, чудим се защо Меган се е подложила на това мъчение. 

 

 

 

1070941

 

 

 

И за финал ще ви покажем възможно най-нелепия начин за преправяне на татуировка.

 

Когато любовта угасне... черен квадрат:

 

 

 

1070942

 

 

 

 

 

Още от нас ще намерите на фейсбук страницата на спортуващите.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване