България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Тренировката на: Гуинет Полтроу

Прочитания: 216
30.11.2016 10:11 по статията работи: Sportuvai.bg

Тренировката на: Гуинет Полтроу

Гуанет Полтроу е една от малкото блондинки, които са не просто красиви на големия екран, но имат специфично присъствие и всепоглъщащ чар. А и 40-годишната актриса става видимо по-красива, напук на времето, което означава изключителни гени.

Обаче Гуинет признава, че не разчита на природата и на положително стечение на обстоятелствата в грижата за себе си и своето семейство. Освен, че готви постоянно, тя и спортува много...

752467Тренировката

Звездата от поредицата екшъни "Железният човек" не крие, че физическото натоварване е задължителна част от ежедневието й. От доста време насам тя се доверява на тренировъчните методи на Трейси Андерсън – фитнес-гуруто на Холивуд, на чиито съвети се доверяват Никол Ричи, супермоделът Каролина Куркова, Къртни Кокс, Дженифър Лопес, Мадона и др.

Гуинет често помага на Трейси и участва в нейните фитнес проекти. Преди време демонстрира част от тренировката си в DVD, а двете дори се появиха заедно на последната корица на американското издание Redbook.

Актрисата споделя, че се стреми да следва метода на трениривка на Андерсън постоянно. Той включва 6 тренировки седмично, всяка от които трае минимум час. Упражненията в сесията се менят често, като от огромно значение са повторенията – колкото повече, толкова по-добре. Използват се малки допълнителни тежести и кардиото е задължителен елемент от програмата.

Все пак Полтроу признава, че понякога е твърде заета. "Има дни, в които не мога да отделя повече от 15 минути за тренировка. Тогава просто правя малко йога или пилатес, хайкинг, разхождам се с децата си или плувам. Дори 15-минутно раздвижване, което да ускори пулса, се брои", обяснява актрисата.

Тя не пропуска да отбележи, че, след раждането на сина си, именно Трейси и нейният тренировъчен подход й помагат да се справи с натрупаните през бременността килограми. Оттогава актрисата се чувства все по-добре в кожата си.

А ние не можем да отречем, че Гуинет наистина изглежда прекрасно и може да бъде вдъхновение за всяка жена, която иска да изглежда по подобен начин на 40.

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване