България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Топ 10 на най-мотивиращите песни на всички времена

Прочитания: 2555
01.07.2014 15:07 по статията работи: Николай Николов

Мотивацията по време на тренировка е от изключителна важност. Всеки по различен начин се мотивира по време на тренировката. Музиката е един от най-добрите способи за мотивиране . Всеки трениращ може да се отдели от всичките си проблеми като надуе любимата си псен в слушалките. Вероятно много от вас са се е сблъсквали с проблема да намери мотивиращи песни за своя плейлист за тренировка. Ето топ 10 на най-мотивиращите песни на всички времена.


10. Linkin Park - Faint. Песента от албума "Meteora" дава глас на всички, които са омаловажени от обществото и се чувстват подтиснати. А здравият хеви-метъл ритъм помага за тренировките.
9. AC/DC - Thunderstruck. Това класическо рок парче ви грабва от самото начало и то не само заради надъхващия текст, а и заради ритъма, който ни кара да се втурнем към фитнеса.
8. Paul Engemann - Push it to the limit. Саундтракът към филма "Белязаният" е една от най-надъхващите песни, използвани във филм. Тя пусната в момента, в който Тони Монтана е на върха на всичко.
7. Jay Z ft. Rihanna & Kanye West - Run this world. Историята на Jay Z е вдъгновяваща сама по себе си и той знае как да прави мотивиращи песни.
6. Metallica - Enter sandman. Няма как такава класация да мине без песен на рок страшилището "Металика". Силните рок ритми ни карат да настръхнем и да продължим да тренираме.
5. Nas Feat. P Diddy - Hate me now. Тази песен е използвана от отбора на Торонто Раптърс по време на представянето им преди мач през сезон 2009-2010г.
4. Journey - Don't stop believing. Тази неостаряваща песен кара всеки да започне да си я тананика. Тя винаги ни кара да се усмихнем и да загърбим всичките си проблеми.
3. 2pac - All eyes on me. Всичките песни на 2pac са много вдъхновяващи. Може би това е така и заради историята на един от най-великите рапъри. Каквато и да е причината всеки трениращ трябва да има парчета на 2pac в своя плейлист за тренировка.
2. Eminem - Till I collapse. Песните на белия рапър също са мотивиращи и всеки трениращ трябва да ги слуша. Тази песен е използвана от Шейн Мозли при представянето преди мача за титлата в бокса срещу Флойд Мейуедър.
1. Survivor - Eye of the tiger. Песента е по-известна като саундтракът към филмите за невероятния боксьор Роки Балбоа. Като я чуе всеки човек прави асоциация с Роки и с тренировките, които прави преди своите двубои.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване