България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Тенис клуб "18.82"

Прочитания: 709  9
01.08.2012 10:08 по статията работи: Боян Кърпачев

1 кафе, 2 съблекани, 3 корта – това е Тенис клуб "18.82"

1 кафе, 2 съблекани, 3 корта – това е Тенис клуб "18.82"

 

Клубът се намира на територията на Минно-геоложки университет, гр. София и незнам за другите видове транспорт, но е адски близо до метрото. Ако все пак отивате натам с кола – има си безплатен паркинг.

 

ТК "18.82" провежда своите тренировки на 3 клей корта, които през зимата са покрити, осветени и отоплени.

 

Из комплекса ни разведе Петър Кирилов(ITF #231), управител и старши треньор на клуба. Не, че обиколата продължи дълго, все пак има само 3 корта, но настроението на треньорите и персонала е страхотно и обеща да "посрещне и изпрати подобаващо” всеки пожелал да практикува този спорт.

 

От него научихме, че клубът организира както индивидуални, така и групови обучения, както за любители, така и за професионалисти. За обучението отговарят трима квалифицирани треньори. Децата, които тренират тук са между 20 и 40. Освен това на базата се провеждат турнири. И наистина, минути преди да пристигнем беше завършил турнир с участници до 10 години.

 

Клубът съществува от около година, но вече има своите клиенти и състезатели. Все пак тук залагат на личното отношение и на доброто настроение.

 

Плановете за развитието на клуба са повече от смели. Те включват изграждането на още 3 корта с клей настилка ина 3 корта за плажен тенис. Надяваме се да ги осъществят. А ние ще дойдем да снимаме и тях.

 

ТК "18.82" можете да намерите в sportuvai.bg  ТУК

 

А ето и видеото, от ТК "18.82":

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване