България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Съвети за мъже

Прочитания: 216
13.02.2017 12:02 по статията работи: Деси Иванова

Искате ли да изглеждате добре, в дрехите които носите?

Източник: Thinkstock/Guliver

Може да имате най-якият външен вид от всички в стаята, но ако не е съчетан правилно, никой няма да ви забележи. За да можете да направите наистина добро впечатление на хората избягвайте следните шивашки клопки.

Защото нали знаете, по дрехите посрещат, по ума изпращат. 

1333169


Широка  риза 

Ако някога си купите риза, с един размер по-голяма, за да изглеждате с по-внушителна физика, то правите грешка. Извънгабаритните ризи карат момчетата да изглеждат още по-малки и хилави. Ако си мислите, че е добър вариант да ги носите, ако сте с по-едра физика, отново се лъжете! Единственото, което може да постигнете по този начин е да изглеждате, сякаш сте си нахлузили пончо. Всичко, което увисва покрай бицепса ви, не е направено за вас. Избирайте дрехи, които подчертават гърба ви!

 

Увиснали панталони 

През 90-те дънките, с ниско дъно бяха хит. За щастие това време отдавна премина. Така че, ако все още имате такива дънки, придърпайте ги по-близо до талията си. Ако все пак модела не го позволява, значи просто е време да си купите друг. Такъв, които е разположен малко над бедрените ви кости. Разбира се, важното е дрехите ви да са удобни и практични. Не е нужно да се повлиявате от всеки крясък на модата, но не е ли време да оставите детето с увисналите дънки в миналото? 

 

Смачкани крачоли на панталони

Това се случва, когато носите панталоните си с ниска талия, или по-лошо твърде дълги са и не сте ги скъсили. По този начин един костюм, струващ 1000 лева, може да изглежда като чувал. Официалните панталони трябва леко да се опират на обувките. Не ги оставяйте да се влачат или да закриват обувките ви. Ако носите костюм, то би следвало  и да изглеждате добре в него, нали? 


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: www.menshealth.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Be Shape Studio  5 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване