България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Страхотните подаръци, които никога няма да получите

Прочитания: 417
17.12.2012 16:12 по статията работи: Александра Цанкова

Няколко неща, които е по-добре да не очаквате на Коледа, за да не останете разочаровани

Празниците са периодът, в който освен за почивка и релаксация, всеки малко или много започва да мисли за подаръците, които ще получи в коледния ден. За да предотвратим евентуални бъдещи разочарования, със следващите редове ще опитаме да приземим някои фантазии, витаещи прекалено нависоко. Разбира се, концентрирали сме усилия в избора на подаръци, които могат да развият или спортното ви тяло, или поне спортния ви дух.

 

 

Мотор

 

743853

 

Моторът ви дава възможност да изявите себе си, съобразявайки се само с вашите лични предпочитания. Дали ще бъде спортен, шосеен, стандартен, туристически или офроуд мотор, това е едно от малкото возила, което мечтаете да имате, просто защото ще накара сърцето ви да бие по-бързо. Сега е моментът да ви полеем със студен душ и да ви кажем, че вероятността да получите такъв на Коледа, според нашите груби изчисления, е равна на 0,00567... и все пак надеждата умира последна.

 

 

Снукър маса

 

743852


Снукърът, тази аристократична и интелигентна игра, несъмнено печели все по-голям брой почитатели, превръщайки се в тяхно хоби. Едва ли се намира заклет фен на този спорт, който да не мечтае да разполага с оригинална снукър маса в собствения си хол (размери 6 на 12 фута - около 1,83 на 3,66 метра; с 6 джоба - 4 в ъглите и 2, разположени в средата на дългите й страни). За съжаление снукър маняците ще останат разочаровани на връх 25 декември, най-малкото, защото мястото под елхата е с приблизителни размери метър на метър и половина.

 

 

Power Plate уред

 

743848

Вдъхновен от вибрационните тренировки на руските космонавти, прилагани от учените в СССР през 1970 година, този уред върши удивителна работа в борбата с наднорменото тегло. Имайки предвид неземната му цена, смеем да твърдим, че мечтаещите да получат Power Plate уред като коледен подарък, имат по-голям шанс да излетят в Космоса на празника, отколкото дядо Коледа да изпълни желанието им.

 

 

Карта за целия сезон в Банско

 

743849

 

Това е мечтан подарък за всеки любител на зимните спортове в България. Макар да ни се иска да вярваме в думите, че по празниците сърцата на хората се изпълват с добрина и топлота, студът навън ни кара да се съмняваме. И все пак - по Коледа се случват чудеса. 

 

 

Изкачване на връх Еверест

 

743851

 

Любителите на екстремните преживявания със сигурност са включили това в списъка си "Трябва да...". Колкото и да трябва да се случи, едва ли Коледа 2012 ще предостави възможност това желание да се превърне в реалност. Въпреки това никога не е изключено да намерите кутия бонбони "Еверест" под елхата и да стискате палци фразата "едно парченце и си там" да проработи.

 

 

Ферари

 

743850

 

Ако трябва да определим този автомобил с няколко думи, те биха били "красив", "лъскав" и "червен". Съветваме ви да не ги използвате като жокери за вашия подарък, защото е твърде вероятно вместо "Ферари" с панделка пред вратата, да заварите шоколадов дядо Коледа под елхата.

 

 

Велосипед "Шанел"

 

743880

 

Макар че актрисите Дженифър Анистън и Кортни Кокс имат по един такъв в гаража си (струва 9 000 евро това чудо), максимумът, на който можем да се надяваме в нощта срещу 25 декември, е колело "Балкан" (добре де, може и малко по-добре). И все пак сме сигурни, че ще се съгласите с това, че "от нашето по-хубаво няма". 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване