България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Старт! Танцувай

Прочитания: 432  3
03.04.2013 17:04 по статията работи: Красимира Динева

Танцова работилница Dance it! 2013 е в разгара си

Преди известно време попаднах на една чудесна мисъл, която ми се иска да споделя с вас "Трябва да следваш сърцето си, когато танцуваш".


Точно така постъпват участниците в Dance it! - дават всичко от себе си и го правят от сърце. От началото на седмицата момчетата и момичетата, записали се в любопитната танцова работилница, която се провежда за седми пореден път в столицата, репетират усилено с топ преподаватели от Ню Йорк и Лос Анджелис.

 

Младежите наблюдават внимателно инструкторите, попиват всяко движение и се опиват да го повтарят. Но не само се опитват, ами и успяват :)

 

Конкуренцията между танцьорите определено е голяма – всички са талантливи, всички вече са изградили свой денс стил, всички искат да покажат колко много могат. Но е факт: само петима от тях ще спечелят летни стипендии за обучение в известни училища и школи в САЩ, изцяло на разноски на Фондация "Танцово Изкуство – Илиев" и благодарение на финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България".

 

Програмата е адски интензивна и задъхана, а натоварването е голямо. Самите ние имахме възможността да се уверим в това, присъствайки на един майсторски клас по хип-хоп, воден от американската топ инструкторка Андреа Бър.

 

Трудно можем да ви опишем онова, което наблюдавахме, затова ви предлагаме да го видите и почувствате във видеото: 

 

 

Хареса ви, нали?

 

Знаем, че искате още! Добрата новина е, че танцовата работилница продължава до неделя, когато ще завърши с грандиозен спектакъл. Искрено се надяваме, че преди това ще можем да се срещнем с преподавателите по танци, за да ги разпитаме това-онова :) Стискайте ни палци!  

 

d3fd0320-1309-b68f-9088-11dc95d1a909

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване