България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Снимки: Секси тенисистки

Прочитания: 382
22.08.2013 10:08 по статията работи: Марина Русева

Поредната причина да обичаме тениса

Източник: www.facebook.com

Колегите от Fitwell.bg пак ни шашнаха с поредната си интересна статия. Този път те няма да ни дават от добрите си съвети за добро здраве и перфектен външен вид, а ще зарадват едни други наши сетива. Особено тези на мъжете. И така, как излеждат най-красивите жени в тениса извън корта, бързайте да видите.

 

Често ви показваме снимки на известни и не толкова известни личности, които спортуват, за да се поддържат в перфектна форма. Надяваме се по този начин да ви вдъхновяваме всеки ден, за да поддържате желаната от вас фигура.

 

Днес сме събрали няколко от най-видните представителки на женския тенис, които освен с успехите си на корта, са известни и с невероятното си излъчване, харизма и не на последно място – с перфектните си тела. Вижте красавиците на Женската тенис асоциация извън корта. Повечето от тях приличат на холивудски звезди. Те освен от любимия си спорт, правят доста добри доходи и от реклама.

 

Запознайте се с тях:

 

Ана Иванович

1017745

 

 

Сръбкинята често е обявявана за най-красивата звезда по тенис кортовете. Тя все още не може да намери оптималната си форма, която да я изведе до първата позиция в света, но за сметка на това пък няма изгледи скоро да изгуби първото място в сърцата на мъжете.

 

 

1017758

 

Мария Кириленко


1017751

 

 

 

 

1017747

 

 

Даниела Хатухова

1017754

 

Вижте останалите звезди тук.

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване