България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ ЗА ADVENTUREKIDS

Прочитания: 179
21.09.2016 12:09 по статията работи: Sportuvai.bg

СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ ЗА ADVENTUREKIDS

Sportuvai.bg и Музейко раздава билети

за първия детски приключенски фестивал - AdventureKids


Sportuvai.bg и Музейко дават възможност на трима от Вас да зарадват децата си с билет за първия детски приключенски фестивал - AdventureKids!

ЕТО КАК ДА УЧАСТВАТЕ В ИГРАТА:
Оставете Facebook коментар под този пост с отговор на въпроса:
Кой филм, от програмата на фестивала AdventureKids, бихте искали да гледате?

Имате време до 12:00ч на 03.10.2016 г. Победителите ще бъдат изтеглени в 17:00ч същия ден. Желаем успех на всички!


От 7 до 9 октомври 2016 г. ще се проведе първият детски приключенски фестивал – AdventureKids, организиран от детски научен център Музейко и БанскоФилмФест!

Дискусии, кино и различни ателиета в уникалното пространство на "Музейко” ще представят вълнуващия свят на пътешествията и изследователските занимания пред децата. Целта на събитието е да провокира семействата да прекарват повече време сред природата сигурно и приятно.

В програмата ще бъдат включени много филми, посветени на пътешествията. Освен това, всяко дете ще има възможност да се запознае отблизо със спортове като каяк, сърф, сноуборд, катерене, гмуркане и пещерно дело. Подготвени са и специални демонстрации, които представят ролята на науката в пътешествията.

Родителите също няма да скучаят. Те ще могат да се включат в дискусиите по време на фестивала, както и да станат част от работилница по Първа помощ за деца.

Билетите за програмата на фестивала важат след закупуване на билет за вход в Детски научен център "Музейко”. Достъпни са за продажба на касите на "Музейко” и онлайн
тук.

Закупени предварително, билетите са на преференциални цени от 3 лв. за ателие или за ежедневната блок филмова програма. В дните на фестивала билетите ще бъдат на цена от 4 лв.

Един билет важи за едно ателие или един филмов блок. Ателиета са с капацитет 20 деца и ще се провеждат 4 пъти дневно на 8-и и 9-и октомври. Филмите също са с ограничен капацитет от 100 зрители (деца и родители). И ателиетата, и филмите ще са различни във всеки от дните с изключение на ателието по катерене.


 

Тук можете да разгледате пълната програма на събитието: http://banskofilmfest.com/adventurekids-detski-priklyuchenski-festival-7-9-oktomvri-programa/

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване